njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. sep. 2020

Siniša Mali kupio Beograđanku da bi imao gde da drži svoja 24 stana

BEOGRAD, 10. septembar 2020, (Njuz) – Nakon kupovine Beograđanke, ministar finansija Siniša Mali konačno je našao zgodno mesto gde može da drži svoja 24 stana.

Ministar Mali kaže da je do sada imao problem gde da drži tolike stanove, ali da će simbol Beograda biti odlično mesto gde može da ih odloži.

– Mnogi su se prethodnih godina sprdali sa tim što imam tolike stanove ali niko ne razmišlja o tome koliki je to infrastrukturni problem. Da vas pitam, gde biste vi držali tolike stanove ako ste tako pametni – upitao je Mali.

Ministar dodaje kako će stanove rasporediti na najoptimalniji način, “najverovatnije po jedan na svaki sprat”.

– Beograđanka daje razne mogućnosti za odlaganje stanova i čudi me da je neko drugi nije kupio pre mene. Baš sam imao sreće sa ovom kupovinom jer sam rešio svoj stambeni problem, a to je da ne znam šta ću sa stanovima – kaže Mali.

Stručnjaci se slažu da je bolje da se Beograđanka iskoristi za nešto nego da samo tako stoji bezveze.

– Ovim se rešavaju dva bitna pitanja – šta raditi sa Beograđankom, kao i problem silnih stanova ministra finansija – kaže ekspert za stanovanje Milutin Folić, koji dodaje da ako Mali, ili bilo koji drugi funkcioner bude imao problem gde da drži svoje nekretnine, u Beogradu postoji još mnogo starih zgrada koje se mogu kupiti po baš smešnoj ceni.

Nenad Milosavljević

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    I tim potezom je pretekao jednog drugog ministra, kome fali mesto za držanje njegova 24 koferčeta!

  2. Amazonka kaže:

    Ubiranje novca od izdavanja na recepciji Beograđanke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *