nazad na vrh

Siniša Mali kupio Beograđanku da bi imao gde da drži svoja 24 stana

Discover Serbia
FOTO: Discover Serbia

BEOGRAD, 10. septembar 2020, (Njuz) – Nakon kupovine Beograđanke, ministar finansija Siniša Mali konačno je našao zgodno mesto gde može da drži svoja 24 stana.

Ministar Mali kaže da je do sada imao problem gde da drži tolike stanove, ali da će simbol Beograda biti odlično mesto gde može da ih odloži.

– Mnogi su se prethodnih godina sprdali sa tim što imam tolike stanove ali niko ne razmišlja o tome koliki je to infrastrukturni problem. Da vas pitam, gde biste vi držali tolike stanove ako ste tako pametni – upitao je Mali.

Ministar dodaje kako će stanove rasporediti na najoptimalniji način, “najverovatnije po jedan na svaki sprat”.

– Beograđanka daje razne mogućnosti za odlaganje stanova i čudi me da je neko drugi nije kupio pre mene. Baš sam imao sreće sa ovom kupovinom jer sam rešio svoj stambeni problem, a to je da ne znam šta ću sa stanovima – kaže Mali.

Stručnjaci se slažu da je bolje da se Beograđanka iskoristi za nešto nego da samo tako stoji bezveze.

– Ovim se rešavaju dva bitna pitanja – šta raditi sa Beograđankom, kao i problem silnih stanova ministra finansija – kaže ekspert za stanovanje Milutin Folić, koji dodaje da ako Mali, ili bilo koji drugi funkcioner bude imao problem gde da drži svoje nekretnine, u Beogradu postoji još mnogo starih zgrada koje se mogu kupiti po baš smešnoj ceni.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. I tim potezom je pretekao jednog drugog ministra, kome fali mesto za držanje njegova 24 koferčeta!

  2. Ubiranje novca od izdavanja na recepciji Beograđanke.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix