Mali kaže kako je formiran stručni tim koji iz dana u dan prati sve ponude na Aliekspresu
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

13. jul. 2017

Siniša Mali: Ne možemo da sagradimo više vrtića jer ih nema u prodaji na Aliekspresu

BEOGRAD, 13. jul 2017, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je gradska vlast učinila sve kako bi prestonica dobila što više novih vrtića, ali da je to neizvodljivo jer ih trenutno uopšte nema u ponudi na Aliekspresu.

On uverava građane da su stručne službe uradile sve što su mogle kako bi rešile ovaj problem i izrazio očekivanje da će fontana na Slaviji i džinovski jarbol sa srpskom zastavom roditeljima i deci znatno olakšati ovaj težak period.

– Bivša vlast nam je ostavila preveliki broj dece u nasleđe i mi nemamo mogućnost da svima obezbedimo smeštaj u vrtiću – rekao je Mali – Izgradnja obdaništa je jedan od prioriteta naše vlasti i zato smo formirali stručni tim koji iz dana u dan prati sve ponude na Aliekspresu pokušavajući da pronađe rešenje za ovaj gorući problem. Grad na svojoj kartici za internet plaćanje ima dovoljno novca za kupovinu, ali obdaništa prosto nema u prodaji. U takvoj situaciji, ne preostaje nam ništa drugo sem da čekamo i nadamo se da će neko na Aliekspresu rešiti ovaj problem – izjavio je on. 

Gradonačelnik kaže da potpuno razume revolt građana koji svoju decu nisu uspeli da upišu u vrtić i dodaje da je i sam imao takvih problema.

– Gradska vlast radi u interesu svih građana i daje sve od sebe kako bi njihov život u Beogradu učinila što boljim. Znam koliko je teško uskladiti poslovne obaveze i čuvanje dece jer sam lično prošao kroz to. Po mom iskustvu, najbolje je u takvoj situaciji pronaći prijatelje u inostranstvu koji će vašem detetu platiti privatni vrtić i, kasnije, privatnu školu i tako vam skinuti bar deo tereta svakodnevnih obaveza – posavetovao je Mali građane.

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  A zašto ne stave po dvoje dece na jednu stolicu u vrtiću i uvedu naprednu normu da bude 6o mališana na jednu vaspitačicu. Em će razrešiti problem, em će od malena navikavati decu na radne uslove kod naprednih investitora!

 2. ZoinMihailo kaže:

  Ako nema vrtića u ponidii zašto mališanima Mali ne kupiti penzionerske domove.
  Sigurno su jeftiniji.
  A, mogu da se koriste kasnije i za penzionere kada omladine više ne bude.

 3. peric kaže:

  Ima vrtica na Aliekspresu, ali nisu uspeli da se dogovore sa Ali-jem, oko cene, ono preko Modavije i Emirata. Sheik je hteo da pomogne ali ni on ne zna Alija, kaze samo mu operaterka sa kineskim naglasko trazi broj kartice. Dinkic verovatno zna Alija, ali on ne radi za dz.

 4. Кап kaže:

  Вртићи и треба да буду приватни а не да их јавни сектор гради и одржава.

 5. voya montoya kaže:

  Al nas je uverio…!!!Svaka mu cast i slava mu…!!!Jednoga dana zalice mnogi sto ga vise nema,kako kaze pesma…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *