Turisti će imati priliku da se uvere koliko je Beograd napredovao prethodnih godina
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

17. jan. 2018

Siniša Mali očekuje da će beogradski izbori privući veliki broj turista iz unutrašnjosti Srbije

BEOGRAD, 16. januar, (2018) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sa optimizmom dočekuje lokalne izbore u prestonici jer smatra da bi oni mogli privući veliki broj turista iz svih delova Srbije.

Izbori su raspisani za 4. mart, a pripreme za doček gostiju već uveliko traju.

– Izbori su praznik demokratije i prirodna je želja građana Srbije da tog dana dođu u Beograd i budu deo slavljeničke atmosfere – objašnjava Mali – Po informacijama koje imamo interesovanje je ogromno, traži se mesto više u autobusu za taj dan. Turisti će imati priliku da obiđu turističke atrakcije kao što su muzička fontana na Slaviji, Beograd na vodi i lično se uvere koliko je naš grad napredovao prethodnih godina. Vrhunac obilaska će sigurno biti poseta biračkim mestima kako bi gosti imali priliku da osete pravu atmosferu beogradskih izbora, a verujem da će mnogi želeti da se slikaju sa biračkim listićem kako bi sačuvali uspomenu na ovaj boravak u Beogradu – kaže gradonačelnik.

Mali i njegov tim kažu da je Beograd potpuno spreman da prihvati ovoliki broj turista i priredi im nezaboravan izborni dan.

– Svima koji odluče da izborni dan provedu u našem gradu biće obezbeđeno osveženje i hrana i prigodan kulturno umetnički program. Sa agencijama koje organizuju prevoz već dogovaramo da u autobusima puštaju pesme Ace Lukasa, a fontana na Slaviji će taj dan eksluzivno emitovati snimak njegovog novogodišnjeg koncerta – poručio je on i dodao da je dobro što su izbori već u martu pa će u grad još uvek biti okićen novogodišnjim osvetljenjem koje će pojačati svečanu atmosferu.

Bojan Savić

 1. strani izdajnik kaže:

  Znači, 100000 Bugara u Beogradu +20000 u Bori…

  1. strani izdajnik kaže:

   Znači, 100000 Bugara u Beogradu +20000 u Bori…

 2. Malo mnogo kaže:

  Ovi će turisti ekspresno dobijati i prijavu boravka u Beogradu od MUP-a,na osnovu koje će moći da glasaju i aktivno učestvuju u formiranju vlasti.

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Al si cepidlaka! Pa ako su već dobili listiće da se sa njima slikaju, zar nije logičnije da ih ostave u kutiji, nego da završe u nekakvim džakovima? Morao bi siroti Toma, daleko bilo, ponovo da nosa džakove i …… – puj, puj, daleko bilo!

   1. scoby kaže:

    Ma ne, bice angazovani na peglanju listica posle “brojanja”, da listici budu reciklirani za sledece “izbore”, koliko vec sledece godine…

 3. zivorad stankovic kaže:

  A jel ce da zasija i jelka?

 4. petronije kaže:

  eve će dođemo, sa ono lečka imovine što nam nisu vaše Agencije pokrale, da udelimo na beogracku sirotinju

 5. Antibot kaže:

  Cuje se da su se opet mnogi mrtvi povampirili pred izbore, ali samo oni napredni. Tesko su prepoznatljivi posto ih vise nema medju zivima, ali postoje na listama. Kao protivmeru pripremiti krst, ikonu i glogov kolac. Ko nema glogovinu, moze i drska od metle.

 6. voya montoya kaže:

  Hocemo li spojiti izborni praznik4.mart ,sa Osmim martom te 9.martom ( koji nismo reprizirali vec 26 godinica …)…???

 7. amharac kaže:

  registrovanje turista koji ce obilaziti biracka mesta je pocelo na svim opstinama grada, da bi se svima obezbedio potreban smestaj dan pre, i ako bas mora, dan posle izbora

 8. peric kaže:

  Nisu mi cudni turisti sto dolaze na glasanje. To je bilo jos kod Nusica pre 100+ godina-narod je takav. Nisu mi cudni ni ovi sto sve to mirno gledaju. I to je bilo kod Nusica pre 100 godina – narod je jos uvek takav. Zato je nasa istorija poznata po najvecem mortalitetu uzurpatora, diktatora, kleptokrata, demokrata, po emigraciji najboljih, rasejanju i pomoru naroda i po granicama koje svakih 20-ak godina menjaju oblik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *