nazad na vrh

Siniša Mali pokrenuo biznis prodaje fantomki sa filterima

BEOGRAD, 20. januar 2020, (Njuz) – Ministar finansija Srbije Siniša Mali pokrenuo je privatan biznis prodaje fantomki sa filterima za prečišćavanje vazduha, preneli su svi domaći mediji.

Mali kaže da je dugo razmišljao kako da pomogne građanima tokom perioda ekstremno zagađenog vazduha i da mu je ideja sa fantomkama prva pala na pamet, i to “praktično preko noći”.

– Fantomke su napravljene od 100% srpskog pamuka i u sebi imaju ugrađene najsavremenije HEPA filtere – kaže Mali – Fantomke su jako korisne jer, za razliku od maski, prekrivaju celo lice, tako da, pored zaštite od otrovnih čestica, možete ostati i neotkriveni, šta god da uradite – otkrio je Mali.

– Pošto se na prljav vazduh ne može bejzbolkama ili bagerom, morao sam da smislim neko bolje rešenje, pa otud i ova originalna ideja sa prodajom fantomki. Najbolje je koristiti ih noću, a samo kompletan idiot ih ne bi nosio tokom ovog perioda kada je vazduh ovoliko zagađen – rekao je Siniša Mali.

Mali je naglasio da su fantomke originalne i da ih je moguće kupiti na 24 rate.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix