Gradonačelnik Beograda uslikan na cilju sa kesama iz šopinga
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

22. apr. 2018

Siniša Mali potrošio 7.000 evra dok je trčao polumaraton

BEOGRAD, 22. april 2018, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali potrošio je oko 7.000 evra tokom trčanja polumaratona, saznaju mediji.

On je potvrdio pisanje novinara iz pojedinih portala, da je tokom trke trošio veću količinu novca, rekavši da ne vidi ništa sporno u tome.

– Poznato je da ja оdavno trčim polumaratone u Beogradu. Kao i svake godine na dan Beogradskog maratona, u 10 časova sam startovao ispred Skupštine, da bih već nakon prvog kilometra, na Bulevaru pazario neke cipele koje sam ugledao u izlogu. Usput sam svratio do “Ušća” da kupim neku garderobu, nakon čega sam, da bih malo predahnuo, platio sobu u jednom od novobeogradskih hotela sa pet zvezdica. Nedaleko odatle, u agenciji za prodaju nekeretnina, ostavio sam kaparu agentu koji treba da mi pronađe neki novi luksuzni stan, da bih na kraju svratio do poslovnice Er Srbije gde sam kupio komplet avionskih karata za svoju devojku i troje dece, sa kojima planiram neko novo putovanje, pošto imam problem sa viškom para koje nikako da prestanu da mi poklanjaju moji bliski prijatelji – potvrdio je Siniša Mali u izjavi za Njuz – I pored svih obaveza koje sam imao, srećan sam što sam ove godine postavio svoje najbolje vreme na polumaratonu – zaključio je gradonačelnik Beograda.

Neki od maratonaca koji su trčali pored Malog, kažu da je on sve vreme tokom trke telefonom pričao sa svojim agentom iz Bugarske i raspitivao se oko rentiranja stanova, što je takođe uvećalo njegov trošak tokom trčanja polumaratona.

Prema rečima gradonačelnika, on će naredne godine nastojati da obori ovaj rekord u potrošenoj sumi novca, tako što će probati da istrči ceo maraton.

Miroslav Vujović

  1. voya montoya kaže:

    Verovatno ste mislili da je potrosio 7.000 caloria ili J…Dosta se dzulova potrosilo tokom maratona,a pobednik je saopstio da je maraton Bgd.-prso…!!! Ali nije izdahnuo…!! Primeceno je suvise decibela,koji su nepotrebno pratili ovaj Maraton u kukavicjem gnezdu,znatno vise od 2 dB,koji su smetali gradskom menadzeru Vesic Goranu,onomad…Svih 70 drzava ucesnica maratona,su automatski povukle priznanje da su ucestvovale u Maratonu Jace,brze ,bolje…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *