nazad na vrh

Siniša Mali pronašao originalni doktorat u česnici

Ministar finansija najzad ima neoboriv dokaz da nije plagijator

BEOGRAD, 8. januar 2020, (Njuz) – Ministar finansija Siniša Mali saopštio je da je juče, tokom lomljenja božićne česnice, pronašao originalni doktorat.

Mali je istakao da je presrećan jer više niko neće moći da ospori njegovu doktorsku disertaciju.

– Aktivno sam razmišljao o novom doktoratu jer sam želeo da sperem ljagu sa svog imena i evo, kao da me je neko čuo. Doktorat sam pronašao u česnici, pred svedocima koji mogu da potvrde da je ta doktorska disertacija samo moja i da je u pitanju autentični naučni rad – izjavio je Siniša Mali za Njuz.

– Zna se da je doktorat izvučen iz česnice donosi sreću i blagostanje kada je akademska karijera onog ko ga je izvukao u pitanju i zbog toga sam posebno srećan. U svemu ovome ima simbolike jer su mi govorili da treba da pocepam prethodni rad, ja nisam želeo, a ispalo je da je dovoljno da, figurativno govoreći, pocepam česnicu, da bih postao doktor – rekao je ministar finansija.

On je dodao da će ovo lomljenje česnice pamtiti duže i od onog kada je u česnici pronašao ključeve koji otvaraju vrata 24 sata na bugarskom primorju.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. E, sada ste bas preterali!
    24 sata u Bugarskoj.
    Odakle mu?

  2. Sata? Stana? :)

  3. Umesto da leži u zatvoru zbog raznih oblasti krađe on nam se smeje u lice.

  4. Drobnjak pronašao šljivu

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix