SIniša Mali je pre incidenta obišao gradilište Beograda na vodi
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

21. okt. 2015

Siniša Mali slomio sto u kafiću kada je na njega bacio ključeve od stana

BEOGRAD, 21. oktobar 2015, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali polomio je sto u kafiću Savanova kada je na njega bacio svežanj sa ključevima, javlja reporter Njuza sa lica mesta.

Gradonačelnik je u Savanovu svratio nakon obilaska gradilišta Beograda na vodi, gde je na sto najpre spustio mobilni telefon, a potom nehajno bacio ključeve, na šta je sto najpre blago zaškripao, a potom se, uz tresak, prelomio na pola.

Osoblje je brzo donelo drugi sto za gradonačelnika, a njegove ključeve su dvojica konobara odnela i spustila na masivni drveni šank koji može da izdrži veće terete.

– Uvek zaboravim koliko su mi ključevi teški, ovo je već treći astal koji sam u poslednje vreme tako polomio. Već sam se nekako navikao da ih nosim, u početku su me malo povijali u levu ili desnu stranu, zavisno od toga u kojem ih džepu nosim, ali sada sam stekao rutinu pa se automatski naginjem na stranu suprotnu od one na kojoj su mi ključevi – izjavio je Siniša Mali.

Prema njegovim rečima, veliki mu problem predstavlja i kada vozi bicikl jer ga ključevi uvek zanose u jednu stranu, zbog čega je namerno iskrivio volan kako bi mogao da drži pravac.

– Sve je to cena uspeha. Nije lako, ali čovek se posle nekog vremena navikne da živi sa tim – objasnio je Mali i dodao da je rekao konobarima u Savanovi da mu polomljeni sto stave “na recku”.

Nenad Milosavljević

 1. Boris kaže:

  Carksi.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa to su bili kljucevi od zavrsenih stanova iz Beograda na vodi (ako naleti kupac – ipak je on bogatstvo stekao kad se bavio savetovanjem za promet nekretninama)!

 3. Рубљов kaže:

  Нисам се одавно исмејао овако…Браво, Ненаде!!!

  1. Рубљов kaže:

   синиша је буквално привезак за кључеве, ставиш му рефлектор у руке и имаш привезак са лампицом…

 4. Strani Placenik kaže:

  Mozda je on “Mal” ali sve drugo mu je izgleda veliko.
  Cak mu je i premijer veliki.

 5. Баш Рђа kaže:

  Ја се извињавам, ал* шта је то “Саванова”, јел* то обновио воденицу Саве Савановића? Кажу да је укр*о новац, пребиће га с глогов колац – синиша Дракулаааа…

 6. deda Dragan kaže:

  Polomljen sto je stavljen “na recku” dok su “gosti” u civilu oduzeli kafić “na reket”.

 7. ethanol kaže:

  Šmrk, štuc, hik, hak…, sačekajte da obrišem slinu sreće.
  Bolja kamata na nacionalnu valutu, ali bogati Beograđani ipak štede u bugarskim evrima?
  Iako je kamata na depozite u dinarima i do sedam puta veća nego za devizne uloge, beli građani Srbije ipak više vole Bugarsku.
  Direktor finansijskog portala Kamatica, Dušan Uzelac, smatra da dinar vredi onoliko koliko verujemo u njega.
  Prema podacima Narodne banke Srbije, gazda Mali bi u društvu Jorgovanke mogao otvoriti poslovnicu NBS na FUCKING YOU ostrvu, pa vučeš dinare po želji i trošiš na licu mesta.

 8. Mescaline kaže:

  Hahhahahahhahah hahahahahhahahahhaha Nenade tebra ovo je genijalno!

 9. Mali Srbin kaže:

  Najnovija vest: Siniša Mali uplatio loto listić na Zvezdari u Bulevaru kralja Aleksandra na uplatnom mestu Državne lutrije Srbije i ubo sedmicu na loto-u. Treba čoveku, znate nije lako održavati 24 stana u Bugarskoj. Čestitamo.

 10. dijaspora kaže:

  odavno se ovako nisam smejala a morala sam i nemcima da prevodim!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *