Siniša Mali se žali da sneg onemogućava da se vide očišćene ulice
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

04. jan. 2016

Siniša Mali tvrdi da se zbog snega ne vidi da su ulice očišćene

BEOGRAD, 4. januar 2016, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da su sve ulice glavnog grada potpuno očišćene, ali da građani zbog snega to ne mogu da vide. Prema njegovim rečima više od 2.000 ljudi je u tri smene čistilo Beograd i rezultati njihovog rada bili bi daleko vidljiviji kada na ulicama ne bi bilo snega.

– Grad funkcioniše normalno, sve ulice su očišćene, samo su vremenski uslovi takvi da to ne može lepo da se vidi. Kada snega ne bude bilo svi će moći da se uvere da su ulice bile “crne”. Evo, javno pozivam sve one koji tvrde da ulice nisu očišćene da uklone sneg sa njih i videće da uopšte nisu u pravu – objasnio je gradonačelnik.

– Tačno je da je u pojedinim delovima grada bilo problema sa gradskim prevozom, ali to nije zbog toga što ulice nisu očišćene već zbog toga što je na njima bilo snega. Hteo bih samo da iskoristim priliku da upozorim građane da će im možda biti još teže da uoče koliko su ulice čiste pošto se u toku dana očekuju nove padavine– rekao je Mali.

Siniša Mali smatra da bi Beograđanima sneg na ulicama manje smetao kada bi tokom snežnih dana ostajali u svojim domovima.

– Kada ne bi izlazili iz stanova ne bi ni primećivali da u gradu postoje neki problemi – istakao je on.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  , . , :
  -,, , , ! ”

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  2016ta je za vlasti pocela mnogo bolje. Do sada su za svaki projekat davali obecanje od dve do tri godine, a sada mogu odgovorno da tvrde da u Beogradu (pa i sire u Srbiji), problema sa snegom nece biti vec kroz dva tri meseca!

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  2016ta je za vlasti pocela mnogo bolje. Do sada su za svaki projekat davali obecanje od dve do tri godine, a sada mogu odgovorno da tvrde da u Beogradu (pa i sire u Srbiji), problema sa snegom nece biti vec kroz dva tri meseca!

 4. veselo veče kaže:

  Drug Siniša spreman je da angažuje sve svoje snage da bi očistio Beograd. Čak je pozvao preko 70 svojih čistačica iz Bugarske, ali zbog problema sa potpisom nisu uspele da udju u Srbiju – kažu, Siniša nema tamo svoju firmu, niti stanove u Bugarskoj pa ne možđe ni da pozove bilo koga da promeni radno mesto, pošto niko i ne radi za njega u Bugarskoj.
  Dakle, pošto carina ne zna Sinišin poptis, ostaje ono što je obećao – čist Grad. Ma, ne čiste ulice, već čist vazduh! I, ako gradani ne budu se grejali na drva i ugalj, ne budu vozili kola, ako ne budu pljuvali po ulici i, ako ne bacali smeće kroz prozor, biće i dalje čist.

 5. vitez kaže:

  Ovaj nas ebe u zdrav mozak.

 6. Mrvica kaže:

  I kokoška hoda na dve noge, ali nije čovek, a nikako nije Čovek , možda doktor nauka

 7. Milos kaže:

  Narod vidi sve. Moze gradonacelnik da pokusava da nas laze, sve se vidi. ‘Ajde, prvo vece su ”bili iznenadjeni” snegom u sred zime, pa su ”cistili” najprioritetnije ulice. Drugi dan je vec prosao, ulice nisu pociscene. Sneg je stao, pa o cemu onda on prica? Beograd put je leglo neradnika i lezilebovica, koji su navikli da ne rade nista i primaju jake plate.

 8. Posmatrač sa strane kaže:

  Sneg je očišćen još prošle godine. To se najbolje vidi na snimcima iz jula i avgusta.

 9. ja sam na žalost odavde kaže:

  Ja pripadam onoj grupi kritičara iz toplih domova. Sreća pa ne živimo u Kaliforniji jer bi već bilo 20 mrtvih.

 10. Ariela kaže:

  Bolje bi bilo da se sneg ne razgrce..videce se crno da crnje biti ne moze…kad dodjem zimi u Bgd a ima snega obradujem se da je to konacno beli grad..smece je srecom prekriveno snegom…

 11. dusanka kaže:

  Jbt, pa on nas zaajebava !!!

 12. tanja kaže:

  Da li je moguce da neko da ovako glupu izjavu?

 13. Sasa kaže:

  Ako padne ledena kisa tek tad ce biti problema u saobracaju.

 14. Драган лакићевић kaže:

  Градски менаџер Горан Весић одговорно тврди да би све било далеко лакше када би снег био транспарентан, бар колико приватизација у Србији 90-тих.

 15. miki kaže:

  Da kao sto je cista ulica tadeusa koscuskog,dunavski kej, strahinjice bana, ….

 16. Uros kaže:

  Vucic u istom tonu: U Srbiji narod ima dobre plate ali se zbog visokih cena i troskova zivota to ne vidi. Predlazem, o trosku drzave, pregled oftalmologa svih gradjana!

 17. Hombre kaže:

  Doktorski, naučno, plagijatorski, da li da verujemo njemu da je sneg uopšte pao?

 18. zlata kaže:

  ni kroz prozore ne trba gledati, kakvi izlazci? “sta rade dobra deca? Dobra deca sede u sobi u kojoj nema prozora”

 19. zlata kaže:

  pa kad je sinisa mali?

 20. Lily kaže:

  OVO JE IZJAVA GODINE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *