nazad na vrh

Siniša Mali zabranio upotrebu deterdženta posle 22h

Drastične kazne za sve kod kojih policija noću pronađe deterdžent

BEOGRAD, 7. septembar 2017, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali zabranio je danas upotrebu deterdženta na teritoriji glavnog grada posle 22 h. Ova odluka je doneta da bi se beogradske fontane sačuvale od napada izazvanih političkim ludilom opozicije, saopštio je gradonačelnik.

– Zabrana deterdženta važi za celu teritoriju grada u periodu od 22 do 6 sati ujutru. Cilj ove odluke je sprečavanje pojedinaca da svoje bolesne političke ambicije ostvare sipanjem deterdženta u fontane. Svi građani koje policija u navedenom periodu zatekne sa deterdžentom u rukama, bilo u kući ili na nekom javnom prostoru, biće drastično kažnjeni – istakao je Mali i napomenuo da se ova zabrana odnosi samo na korišćenje deterdženta, ne i na nošenje omekšivača.

– Fontane su jedan od simbola Beograda i ja ne mogu da verujem da postoje pojedinci koji su spremni da noću uništavaju grad u kome žive samo zbog toga što smatraju da na tom mestu treba da stoji nešto drugo. Izluđuju me takve stvari i zbog toga će neko morati da odgovara jer ne smemo da dozvolimo da nam bilo ko nekažnjeno upropaštava Beograd – napomenuo je gradonačelnik i dodao da mu dođe da podnese ostavku kad samo pomisli da bi još neko mogao da ubaci deterdžent u fontanu.

On je naglasio da očekuje i da Skupština grada uskoro donese odluku o sprečavanju komentarisanja radova u Beogradu kako bi se pojedinci sprečili da šire negativnu sliku o gradskoj vlasti.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A sve druge aktivnosti, u kojima on uzima lično učešće i dalje nisu zabranjene u tom vremenu!

  2. ma niko ne ubacije deterdzent to je voda iz BGD vodovoda , direktno. ona kuju mi obicni smrtnici pijemo

  3. Bolesne političke ambicije su uvek nanosile štetu velikih razmera.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix