Drastične kazne za sve kod kojih policija noću pronađe deterdžent
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

07. sep. 2017

Siniša Mali zabranio upotrebu deterdženta posle 22h

BEOGRAD, 7. septembar 2017, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali zabranio je danas upotrebu deterdženta na teritoriji glavnog grada posle 22 h. Ova odluka je doneta da bi se beogradske fontane sačuvale od napada izazvanih političkim ludilom opozicije, saopštio je gradonačelnik.

– Zabrana deterdženta važi za celu teritoriju grada u periodu od 22 do 6 sati ujutru. Cilj ove odluke je sprečavanje pojedinaca da svoje bolesne političke ambicije ostvare sipanjem deterdženta u fontane. Svi građani koje policija u navedenom periodu zatekne sa deterdžentom u rukama, bilo u kući ili na nekom javnom prostoru, biće drastično kažnjeni – istakao je Mali i napomenuo da se ova zabrana odnosi samo na korišćenje deterdženta, ne i na nošenje omekšivača.

– Fontane su jedan od simbola Beograda i ja ne mogu da verujem da postoje pojedinci koji su spremni da noću uništavaju grad u kome žive samo zbog toga što smatraju da na tom mestu treba da stoji nešto drugo. Izluđuju me takve stvari i zbog toga će neko morati da odgovara jer ne smemo da dozvolimo da nam bilo ko nekažnjeno upropaštava Beograd – napomenuo je gradonačelnik i dodao da mu dođe da podnese ostavku kad samo pomisli da bi još neko mogao da ubaci deterdžent u fontanu.

On je naglasio da očekuje i da Skupština grada uskoro donese odluku o sprečavanju komentarisanja radova u Beogradu kako bi se pojedinci sprečili da šire negativnu sliku o gradskoj vlasti.

Soko Sokolović

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    A sve druge aktivnosti, u kojima on uzima lično učešće i dalje nisu zabranjene u tom vremenu!

  2. amharac kaže:

    ma niko ne ubacije deterdzent to je voda iz BGD vodovoda , direktno. ona kuju mi obicni smrtnici pijemo

  3. Malo mnogo kaže:

    Bolesne političke ambicije su uvek nanosile štetu velikih razmera.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *