njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. apr. 2012

Siniša Mihajlović će davati instrukcije timu sa razdaljine od 30 metara

Igra reprezentacije zasnivaće se na Mihajlovićevim instrukcijama iz daljine

BEOGRAD, 24. april 2012, (Njuz) – Iako Siniša Mihajlović još uvek nije formalno postao selektor fudbalske reprezentacije Srbije, već je počeo da organizuje vođenje ekipe prema sopstvenim afinitetima. Osnovni uslov koji je Siniša postavio pred čelnike Saveza je taj da instrukcije igračima daje sa razdaljine od najmanje 30 metara jer je to distanca sa koje je najefikasniji.

Portparol A tima Aleksandar Bošković dobio je zadatak da u toku svake utakmice pokuša što više puta da obezbedi Siniši omiljenu poziciju za davanje instrukcija. Budući selektor ima ideju da njegovi stručni štab, zajedno sa Boškovićem i napravi neku vrstu živog zida preko kojeg će on igračima slati snažna i precizna uputstva.

– Mihajlović planira da se igra reprezentacije zasniva na njegovim instrukcijama sa daljine jer smatra da nam je to najveći adut s obzirom na kvalitet i pristup obavezama igrača na koje može da računa – rekao je Bošković –  Kako i sam kaže, dok je on igrao imali smo sjajne fudbalere, ali se “praktički sve zasnivalo na čekanju mog slobodnjaka sa 30 metara”.

Pošto će Siniša zbog osobenog stila vođenja ekipe biti dosta udaljen i od protivničkih selektora za sada ostaje nejasno kako će, ukoliko za tim bude potrebe, ući u verbalni duel sa nekim od njih tokom utakmice.

Soko Sokolović

 1. rogre kaže:

  U slučaju potrebe za rešavanjem nesporazuma sa protivničkim selektorima, primenjivaće se princip pritrčavanja u kombinaciji sa poznatom Mihajlović-Jeremisovom metodom za jednostavno rešavanje sporova.

 2. sloboda(n) kaže:

  E tu sad mora Gorcin da se iskaze. da nadje resenje! i kako Gorcin nije selektor ja ne razumem?

  1. novosadjanin kaže:

   Ima nade za Gorčina, Miha još nije saopštio sastav stručnog štaba :D

   1. celtic kaže:

    Evo tajne: Gorčin je zovnuo Mihu u A-tim i tako postao prva pismena siva eminencija kod nas.

 3. arko kaže:

  Ja bih postavio živi zid u sastavu:
  Tadić, Nikolić, Jovanović…

 4. cy kaže:

  Pre će biti da mu je Fudbalski savez Srbije (kao preduslov da bi postao selektor) zabranio da prilazi bliže od 30 metara, zbog realne opasnosti da bi mogao da pljune nekog od protivničkih igrača i time naruši inače pacifikovani imidž reprezentacije.

 5. befree kaže:

  Gorcin je ZVAO Mihu!!!

 6. AstroDream kaže:

  Ako je ispod od 30 onda je to promasaj sigurno

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *