njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

29. maj. 2013

Sinod SPC razrešio Kačavendinog dvojnika

Kačavendin dvojnik još uvek bez izjave o smeni

BEOGRAD, 29. maj 2013, (Njuz) – Sinod Srpske pravoslavne crkve na jutrošnjem zasedanju Sabora razrešio je dvojnika vladike zvorničko-tuzlanskog Vasilija Kačavende svih uloga u filmovima u kojima oponaša život i delo ovog crkvenog dostojnika, saopšteno je iz SPC.

Sabor SPC je, nakon pregledanih nekoliko sati snimaka, utvrdio da je dvojnik vladike Kačavende “nedostojan njegovog predstavljanja u javnosti jer je na snimcima lišen duhovne energije koju jedan crkveni dostojnik treba da poseduje u duhovnoj interakciji sa svojim stadom”.

– Odluka Sabora praktično znači da vladikin dvojnik ubuduće neće smeti da se pojavljuje ni na jednom snimku na kojem imitira Kačavendu – rekao je portparol SPC protojerej Nikodim.

– Sabor je ovu odluku doneo na osnovu pritužbi vladike da mu je, “zbog loše glume na snimcima na kojima se pojavljuje njegov ružniji dvojnik, narušen ugled koji ima među poklonicima svojih filmova”. Vladiki Kačavendi dat je rok od 40 dana da sam odglumi sve loše urađene scene ili da pronađe dostojnog dvojnika. Ukoliko se ogluši o odluku Sabora, njegovu ulogu preuzeće drugi zainteresovani episkop – potvrdio je portparol SPC.

Vladikin dvojnik, kojeg crkva nije htela da imenuje, nije se izjašnjavao nakon odluke o smeni, ali kako nezvanično saznajemo, njemu najverovatnije sledi penzionisanje u žanru u kojem je do sada igrao jer su kupci filmova jako razočarani kako je sve odglumio.

Miroslav Vujović

POVEZANE VESTI:

Šta je Sinod SPC zaključio nakon gledanja Kačavendinog porno snimka


SPC: Da smo znali da će biti ovakvih reakcija razrešili bismo Kačavendu još kad smo prvi put saznali da napastvuje mladiće


Kačavenda se nada da će ga pamtiti po luksuznom dvorcu u kom je živeo


Vladika Kačavenda podelio sirotinji bogatstvo procenjeno na 7 miliona evra

 1. premijer iz senke kaže:

  Eh, propade nastavak Kačevendine dinastije….

 2. ;-) kaže:

  E, svaka čast, majstori!!!

 3. Slavko kaže:

  Trenutno su jerođakon Sodomije i protosinđel Pedofilije kandidati za dublere dublera. U toku je glasanje na fejsbuku.

 4. StakaZulu kaže:

  Mislim da bi budući dvojnici trebalo da pokažu svoje veštine pred samim Sinodom i da se na osnovu prikazanog biraju dvojnici, dostojni originala koje menjaju, a ne da dolazi do ovkavih promašaja!!!

 5. himalajac kaže:

  :…interakcija sa stadom? jadne ovce…
  njega ce sada tuziti organizacije za zastitu zivotinja

 6. Shumsky kaže:

  pišče, jebo si mu kevu.
  a on batu

 7. celtic kaže:

  Opet veronanija, vaistinu!!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *