Predsednik nije zaista mislio na odlazak u rat, to se samo tako kaže, kažu u kabinetu
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

18. jan. 2017

Sinovi već dva dana odbijaju pozive Tomi Nikoliću

BEOGRAD, 18. januar 2017, (Njuz) – Tomislav Nikolić već dva dana ne može da dobije na telefon sinove Branislava i Radomira jer mu odbijaju pozive ili mu odgovaraju porukama „Ne mogu sad da pričam“ ili „U tunelu sam, slab je domet“.

Predsednik vezu sa sinovima ne može da uspostavi otkad je javno pričao o odlasku u rat, ali u njegovom kabinetu kažu da predsednik ne veruje da je to razlog.

– Predsednik nije zaista mislio na odlazak u rat, to se samo tako kaže, ali teško da je to razlog što se Radomir i Branislav ne javljaju. Predsednik svakodnevno izjavljuje razne stvari, pa zamislite da mu se sinovi zbog toga ne javljaju? Pa ne bi progovorili dve reči za ceo mandat – kažu u kabinetu.

Analitičar Bojan Stević, sa druge strane, tvrdi da su Radomir i Branislav vrlo ozbiljno shvatili očeve izjave o odlasku u rat, te da je upravo to razlog zbog kojeg se ne javljaju.

– Kada su čuli da ih otac pominje kao dobrovoljce za rat, bili su van sebe. Oni su predsednikova deca i smatraju da ne mogu da odu u rat tek tako, nepripremljeni. Zato su se rastrčali po gradu da nabave najbolje uniforme, čuturice, rance, cokule i ostalu neophodnu opremu kako bi bili u pripravnosti kada dođe vreme – objasnio je Stević i zaključio da to što se Branislav i Radomir ne javljaju ocu nije zato što ga izbegavaju već zato što su „previše zauzeti ovim aktivnostima“.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Od sramote sta im otac govori Radomir i Branislav resili da prebegnu na Kosmet, pa tihuju i kradom uce siptarski.
  Misle tamo ce im biti bezbednije.
  Mada, zli jezici govore da su se rastrcali po selima Srbije i kopaju po stajskim djubrivima. Traze rovce i gliste-nova sezona pecanja sa terasa savskih vikendica se priblizila pa se treba opskrbiti.

  1. Ja sam kaže:

   Inace, tominu izjavu o zelji za novim ratovima ne treba shvatiti kao politicku, drzavnu pretnju okolnim narodima. Rec je o cisto licnom ,tacnije, profesionalnom interesu. Jer u ratovima raste broj prodatih kovcega a samim tim i broj iskopanih raka u koje ih trebe smestiti. U tom svetlu treba gledati i njegovo ostro protivljenje masovnim grobnicama. Koja vajda od jedne rupe?

 2. scoby kaže:

  Krenuli bi sinovi za ocem koji maše četničkim barjakom, ali su malo otežali jer su srasli sa kragujevačkom gradskom kasom…

 3. Sofronije kaže:

  Toma jutros telefonom naručio pesmu za status na fejsbuku https://youtu.be/KxO0CzfVRkQ?t=27s

 4. zivorad stankovic kaže:

  Ajde Rade,ajde Bane Bajcetina zove!

 5. Sp kaže:

  Radomir je poslednji put vidjen kako u kragujevačkom trezoru grli jedinu preostalu zlatnu polugu i izgovara nerazumljive ljubavne reči, a Branislav je, zgranut što bilo ko zna njegovo ime, potražio azil od sopstvenog lica. Prema svemu sudeći, Toma ostaje sâm, na čelu svoje jednobrojne armije, ali ga to neće sprečiti da cugne još jednu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *