Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. maj. 2023

Sistem funkcioniše: Vlada zatražila da Kristijan Golubović podnese ostavku

BEOGRAD, 10. maj 2023, (Njuz) – Vlada Srbije zatražila je danas hitnu ostavku Kristijana Golubovića na funkciju Kristijana Golubovića. To je danas novinarima potvrdila i premijerka Ana Brbnabić istakavši pri tom da je on jedan od najvećih krivaca, ako ne i najveći, za trenutno stanje u društvu.

– Građani Srbije ne smeju da budu taoci nepromišljenih odluka Kristijana Golubovića. On je svojim neodgovornim ponašanjem naneo veliku štetu ne samo građanima ove zemlje već i nama koji vodimo državu. Vreme je da neko snosi posledice za svoje postupke i zbog toga smatram da je ostavka najmanje što može da učini – istakla je predsednica Vlade.

O ostavci se vrlo brzo izjasnio i sam Kristijan.

-Tokom proteklih desetak godina dao sam sve od sebe da svoj posao obavljam savesno i trudio sam se da u svakom trenutku promovišem vrednosti koje zastupa ova vlast ali sam isto tako spreman i da odem ukoliko sam ja najveći problem. Zahvalan sam svima iz vlasti jer su mi pružili priliku i nadam se da ćemo uskoro ponovo sarađivati. Verujem da će Vlada u svojim redovima uspeti vrlo brzo da pronađe nekoga ko će me zameniti – istakao je on u izjavi za Njuz.

Kristijan je dodao da je za njega najmerodavniji sudi javnost, kao da i da će javnost uskoro moći da mu sudi glasanjem putem SMS poruka jer će svoju karijeru nastaviti u rialitiju.

Soko Sokolović

  1. Владимир Николић kaže:

    Одличан текст, нема велике разлике између њега и Ане, исто лажу, мада је Кристијан речитији, може се растумачити, елита идиота.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *