njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

13. apr. 2014

Skandal: Policija mučila uhapšene vehabije prikazivanjem Žikine dinastije

zikina dinastija

Prilikom puštanja Žikine dinastije iznova i iznova su “padali” i najjači

BEOGRAD, 13. april 2014, (Njuz) – Pripadnici vehabijskog pokreta, koji su u više navrata hapšeni u Srbiji, mučeni su u zatvoru tako što su primoravani da više dana gledaju filmove iz serijala Lude godine, poznatijeg kao Žikina dinastija, saznaje Njuz.

Policija je, da bi slomila vehabije, danima emitovala filmove o dogodovštinama Žike Pavlovića i Milana Todorovića, a kao najbrutalniji deo ovog mučenja u izveštajima se navodi primoravanje zatvorenika da gledaju deseti deo tog serijala pod nazivom Sulude godine.

– Tu su ‘padali’ i najjači, a oni koji su priznali poneka svoja zlodela, na kraju su priznavali i ono što nisu uradili – rekao je Njuzu policalac koji je učestvovao u nekim od ovih ispitivanja.

Sve je izvođeno tako što bi zatvorenicima bile fiksirane glave i očni kapci, tako da nisu mogli nikako da izbegnu gledanje. Iako bi popuštali tokom gledanja Žikine dinastije, za svaki slučaj bili bi pripremljeni i serijali Tesna koža, Ranjeni orao, Selo gori a baba se češlja i film Kupi mi Eliota.

– Čuo sam da je jednom zatvoreniku svojevremeno pušten film Kupi mi Eliota i da je poludeo i postao biljka pre završetka drugog emitovanja. Nisam tome prisustvovao, ali se taj događaj smatra najstrašnijim u istoriji našeg zatvora – rekao je sagovornik Njuza.
Policija se zvanično nije izjašnjavala o ovim informacijama, dok je fan klub Žikine dinastije oštro osudio korišćenje tih filmova za mučenje, navodeći da su za takve stvari ipak podesniji umetnički radovi i avangardni dokumentarni filmovi.

Nenad Milosavljević

 1. MRVOjed kaže:

  To jeste mucenje ali zamislite ovo zlostavljanje:
  – Kompilacija najvecih hitova Dejana Cukica
  – Aca Lukas peva “Bacila je sve niz rjeku”

  1. Sale kaže:

   Nemoj tako za Cukica. Zar ne znas za izraz “neutralan k'o Dejan Cukic”. Nit’ ga volis nit’ ga mrzis, vec eto… OK je Deki. Ni baza ni kiselina.

 2. celtic kaže:

  Imamo mi i Bajagu, Joksimovića, Bregu, Nešu Galiju, stani, stani, dok se sjetim, ko je još promašio profesiju?

  1. iva kaže:

   A šta fali Bajazi?

   1. celtic kaže:

    Heroina!!!!

 3. Mladenq kaže:

  Ne mozes nikako staviti kultove Zikinu dinastiju i Tesnu kozu i istu korpu sa abominacijama kinematografije Ranjeni orao i Selo gori a baba se ceslja, mislim ni u tekstu ovakvog tipa.

 4. Misantropicus kaže:

  Kad se za vreme sankcija putovalo autobusima, jos od tada sam traumatiziran od Zikine Dinastije, i danas samo policajac, carinik ili zena da me pogleda, odmah sve priznajem

  1. iva kaže:

   uuu…. priAtelju…

 5. ehm kaže:

  Uskoro ce se snimati film po ovom istinitom dogadjaju pod nazivom “Paklena sljiva”

 6. Aleksandar Hejter kaže:

  Dokle ti zlikovci idu, šta je sledeće da počnu da čitaju tekstove Basare ili Petra Lukovića napisane u delirium tremensu. Mislim, negde se mora povući crta i shvatiti da su i Vehabije ipak ljudska bića.

  1. čukamenicaja kaže:

   Ja mislim da je crta, ipak, povučena, čim ih ne teraju da naizust ponavljaju govore Zorane Mihajlović i Neše Stefanovića.

 7. banka kaže:

  Pa ja kad sam procito danas na politici ono za RHCP i mucenje, reko sebi, ovo mora da je neko onion-njuz maslo, kad eto ti ga nadjoh ovo, ima logike ko originalna vest :D

 8. deda Dragan kaže:

  Mekana je ova naša policija,pušta im “bijoskop”umesto da im prikazuje slike Privremenog organa grada Beograda :Mali,Vesić,Čović,Mladenović … a ako je neko baš toliko tvrd orah,e onda još dve kao završni udarac,Stefanović-Selakovič !

 9. Strani Placenik kaže:

  Ovo je samo za one pocetnike koji padaju odmah.
  Za okorelije Vahabije pustace im Utisak nedelje sa Covicem i Vujosevicem.

 10. iva kaže:

  Autor članka sumnjivo ćuti o serijalu o Sekuli. Da nije u pitanju zabranjena ljubav?

 11. ariela kaže:

  Muke nekih putnika u autobusu na relaciji Pozarevac Beč su mnogo veće dal ce o njima neko da piše? …tu je kolekcija svih filmskih umetničkih ostvarenja iz bivše yu a u pauzi se pušta snimak dočeka nove 1994. Tv Pink i veliki hit Cecin.”to Miki to”…nije lako probajte to da preživite. ..

 12. Ivan_KS kaže:

  Iz pouzdanih izvora sam dobio informacije da je ovo mačiji kašalj za ono što radi BIA i VOA. Ovi jadnici koji završe u policiji ipak su ispraćeni od strane medija i na neki način im život ne visi o koncu. Šta ćemo sa tajnim zatvorima gde im rade “rakijabording” tehniku davljenja i puštaju “Žikinu šarenicu”? Strašno šta se događa…

  1. iva kaže:

   Misliš pretpostavljam na događaje u selu Donje Gvantanamovo.

 13. maki kaže:

  Sulude godine su deveti deo Zikine dinastije, a ne deseti. Deseti deo je Zikina zenidba. :)

 14. vita-brevis kaže:

  Sve ovo, je Zwiebeln und Wasser, (luk i voda), u odnosu na Nikolićev prilaz radnom stolu, kabinetskog tipa, sa sve laptopom, mobilnim, itd.itd. nehajno-po bajčetinski… Seda… Pod (jutros) manikiranim noktima, osetivši laptop, u rangu daktilografkinje “Prve A klase”, virtuozno, otpočinje, DESETOPRSTNO NASLEPO… (Videti u “Dnevniku” promiskuitetnog RTS-a!) Ruralna Srbija, pred prodavnicom, poručuje novu turu piva!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *