njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

08. jul. 2013

Skandalozno: Četrdeset poslanika nikada nije jelo u skupštinskom restoranu

Pojedini poslanici smatraju da nisu u obavezi da jedu u restoranu

BEOGRAD, 8. jul 2013, (Njuz) – Najnovije istraživanje koje je sproveo institut za kontrolu kvaliteta skupštinske usluge pokazalo je da čak četrdeset poslanika nikada nije jelo u skupštinskom restoranu, saznaje Njuz.

Kako saopštavaju istraživači sa ovog instituta u Sremskoj Kamenici, poslanici koji odbijaju da jedu jeftinu hranu kao i svi ostali poslanici radije nose sa sobom lanč-pakete, a postoje i oni bahatiji među njima koji za vreme pauze odu u neki drugi restoran izvan skupštine.

– Jako sam iznenađen da postoje takvi poslanici koji ne ulaze u skupštinski restoran i koriste njegove prednosti – požalio se Njuzu jedan od kuvara u skupštinskom restoranu – Zar je hrana ispod kvaliteta na koji su poslanici navikli – dodaje on.

Prema saznanjima Njuza, neki od poslanika koji odbijaju da jedu u skupštinskom restoranu to čine jer smatraju da nisu obavezni to da čine.

-To što sam izabran za poslanika ne znači da moram da jedem u skupštinskom restoranu. Jednostavno nigde ne piše u stranačkom ugovoru da biti poslanik znači i obavezati se na jeftinu hranu iz skupštinske menze. Ako uvedu da mora tamo da se jede, ješću. Do tada, pustite me da jedem gde i šta ja hoću – izjavio je jedan od poslanika koji je želeo da ostane anoniman.

Kako nezvanično saznajemo, nekoliko poslanika je predložilo da im se refundiraju troškovi, i da im se vreme koje provedu u skupštinskom restoranu uračuna u radno vreme, ali nije poznato da li će taj predlog biti usvojen.

Viktor Marković

Soko Sokolović

INSPIRACIJA: Četrdeset poslanika nikad nije progovorilo u Skupštini

 1. Tagore kaže:

  Kuvarica skupštinskog restorana je zbog učešća na KICK-BOXINGU u Jagodini kao sparring-partnerka nepoznate ličnosti u amazonskoj odeći uzela trajno bolovanje:
  http://www.blic.rs/data/images/2013-07-08/359130_kik-boks-mec-jagodina-2013-foto-a-mitrovic_ff.jpg

  P.S. – Zbog loše hrane u skupštinskom restoranu i ukrajinska poslanica kanibalskog plemena ”FEMEN”, Inna Shevchenko, je danas dobila azil u Francuskoj.

  Skidajte se ljudi, i prsite se širokogrudo!

 2. Vinsent kaže:

  Stamota!

  Mi poreski obveznici finansiramo rad skupštinskog restorana, a oni izmišljaju šta će i gde će da jedu!

  Pa bre da sam ja neka vlast, tanjir svaki bi morali da omažu!!!

 3. Александар Хејтер kaže:

  Ма гарант су анорексичари, мамицу им болесну!

  1. aleksandar kaže:

   mater im bolesnu i da nisu….

 4. Miloje kaže:

  http://trojka.rs/vesti/politika/imamo-40-nemih-u-skupstini-srbije
  Konačno i oni progovorili u skupštini.Ali kulturno,bez ostatka luka i slanine medju zubima.

 5. Premijer iz Senke kaže:

  Koliko bi tek srali da jos i jedu…

 6. Tagore kaže:

  Srodne vesti iz inostranstva:
  a) Četrdeset poslanika će i sledeće godine dati otkaz skupštinskom restoranu. Ne dirajte mi poslaničku dirku!

  b) Srbija na trećem mestu u regionu po kvalitetu usluga, odmah iza Slovenije i Hrvatske – javlja ”Global Markets Solutions Group – SAS”. (Po starom Zagrebu se priča da je na ”natjecanju” bio ”skup” od tri kandidata.)

  c) Voda odnela Jezdinski put, u naredna dva sata sjuriće se ka Dragačevu i Čačku – RAŠKA. Bandere su padale kao sučke, pa ovih dana verujemo i sniženje cena struje od 10,9 odsto – javlja Agencija za energetiku Srbije (AERS). Pad bandera je onemogućio zapušavanje rupa po putevima, a Ibar i dalje teče.

  d) Oluja je srušila hrast star šest-osam vekova u mestu Savinac kod Gornjeg Milanovca. Sezonski radinici iz Azerbejdžana plaše se da ”pipnu drvo” – javlja turistička agencija ”Daska do daske – velika lađa” iz Baku.

  e) Četrdeset otsutnih poslanika su nanovo ”u tišini kraj klavira” usvojili zakon o hrastovini. Od najboljih dasaka će biti sagrađeno ”burence” za mineralnu vodu lekovitih vrlina, a sve natrule daske će krpiti rupe u budžetu.

  f) O ”salati” u skupštinskom restoranu se priča da ”to” ni divlji zečevi više ne jedu.

 7. Ja ja ja kaže:

  Ma gde zaobilaze. Krkaju ko krmci, jedu ko prasci, napijaju se ko olos poslednnji. Kako da se ne prezderavaju kad im je tamo dzabe a sve porcije ko za decu palih rudara. Debeli parcici.

 8. vasilije kaže:

  Mozda nisu anoreksicni, ali su bez sumnje bolesni.

 9. iva kaže:

  Pa ne može svako da proguta toliku Karađorđevu.

  1. premijer iz senke kaže:

   … sto ti je iskustvo, priceless! ;)

   1. iva kaže:

    my name is adzemovic, nevena adzemovic.

    1. Premijer iz Senke kaže:

     evo ti jos jedan bonus plusic! ;)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *