Huligani napominju da je želja svakog da jednog dana zaigraju za BIA-u FOTO / Đ. Kojadinović
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

14. dec. 2017

Skauti BIA posmatrali navijače na derbiju

BEOGRAD, 14. decembar 2017, (Njuz) – Večiti fudbalski derbi je i ovaj put privukao veliku pažnju javnosti, a pored fudbalskih stručnjaka na stadionu su viđeni i skauti BIA koji su, u potrazi za potencijalnim pojačanjima, budno pratili dešavanja na tribinama.

U ovoj agenciji smatraju da su navijači priredili odličnu predstavu i prikazali raskošan talenat.

– Talenat srpskih navijača nikad nije bio upitan, a danas smo imali priliku da se uverimo da su tehnički izuzetno potkovani, posvećeni timskoj igri i sprovođenju taktičkih zamisli – kaže jedan od skauta BIA – Zalaganje i borbenost u odbrani, hrabra i efikasna igra u napadu koje su danas pokazali odlična su preporuka za njihovu dalji angažman i, sigurno, sjajnu karijeru u budućnosti – kaže ovaj skaut koji ne krije da je, u svoj tefter, zabeležio imena navijača koji su ostavili najjači utisak. 

Navijači ne kriju da im interesovanje BIA prija, ali ističu da su u ovom momentu koncentrisani na nastavak prvenstva i potpuno posvećeni svojim klubovima.

– Pohvale uvek prijaju jer ste svesni da neko ceni trud i požrtvovanje koje ulažete. Pred nama je dosta utakmica do kraja prvenstva i trudićemo se da nastavimo sa dobrim rezultatima. Trenutno ne razmišljam o tome gde ću nastaviti karijeru, moje je da budem na tribinama, dam 100 odsto svojih mogućnosti jer znam da će menadžeri to umeti da prepoznaju. San svakog navijača je da jednog dana pređe u BIA-u, ali o tome ću razmišljati tek kad ponuda stigne – skromno ističe Zoki Haos koji nam se javio iz Urgentnog centra gde se nalazi zbog lakše povrede glave zadobijene tokom jednog duela na utakmici.

Bojan Savić

 1. scoby kaže:

  Ma kakvi crni navijaci, to je bio viteski turnir za popunu cina i mesta Saleta Mutavog, koga je onomad AV (zajedno sa svojim dvorom) propisno ozalio. Ne znam zasto me cela ta “navijacka” ekipa strasno podseca na poslednju odbranu Berlina 1945. godine.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Možda vam je promalo da je BIA dobila značajna povećanja u olako usvojenom budžetu. Jasno je onda da su ,,navijači”, ne samo iz Srbije, nego i iz regiona pokazali veliki interes za trajna zaposlenja!

 3. strani izdajnik kaže:

  I srce i gaće ostaviću na tribini-moto pravih navijača.

 4. Ministar kaže:

  Taman ovi Vučićevi otvore dva tri nova poglavlja u pregovorima sa unijom, a ovamo hitna ih brže bolje vozi na ušivanje. Tako nikada nećemo stići u Evropu..

 5. peric kaže:

  Kao i u tzv sportu Agencija pravi raspored utakmica, selektira igrace i trenere. S tim sto nasa agencija radi i marketing, product placement i naravno naplatu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *