njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

31. jul. 2013

Skauti preporučili Vučiću strance za ministarska mesta

Vučić gleda YouTube sa najboljim potezima stranih ministara

BEOGRAD, 31. jul 2013, (Njuz) – Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je da su mu skauti preporučili nekoliko zanimljivih stranaca za ministarske pozicije.

Vučić je rekao da su određeni kontakti sa strancima već uspostavljeni, ali da će nešto konkretnije moći da kaže tek nakon što detaljnije prouči materijal koji su mu skauti poslali.

– Ministarske pozicije ćemo pojačati samo strancima koji mogu da podignu kvalitet rada Vlade. Nećemo dovoditi strane stručnjake po svaku cenu ukoliko procenimo da i u Srbiji postoji ministar sličnih kvaliteta. Dobili smo DVD snimke, ima tu interesantnih stranaca, ali nigde ne žurimo, nikoga nećemo angažovati dok se lično ne uverim u njegove mogućnosti jer više ne smemo da pravimo greške – istakao je Vučić.

Vučić je napomenuo da će se ubuduće sistem skautiranja kandidata za ministarske funkcije primenjivati i na domaće političare kako se ne bi desilo da neko uđe u Vladu samo na osnovu neproverene preporuke ili youtube snimka.

Pojačanja iz Brazila i Argentine?

Kako nezvanično saznajemo, prvi na listi želja potpredsednika Vučića su mladi stručnjaci iz Brazila i Argentine, Rikardo Pereira zvani Ninjo i Andoni Havijer Goikočea zvani Lupi.

-Brazilac Ninjo (34) jedan je od najperspektivnijih mladih ministara u Brazilu, poznat kao ministar univerzalac, koji podjednako dobro može da pokrije više ministarskih resora u vladi, od obrazovanja do zdravstva – napomenuo je Vučić i dodao da bi mu ovakav pojedinac dobro došao jer u Vladi Srbije upravo na tim mestima najviše škripi.

S druge strane, njegov kolega iz Argentine Andoni Havijer Goikočea Lupi (34) izraziti je ekonomista, koji je argentinskoj Vladi dve sezone za redom bio najbolje ocenjeni ministar, a 2011. je dobio laskavu titulu “Ministra koji je najviše napredovao”, zbog čega je zapao za oko skautima iz više evropskih zemalja.

– Ostaje nam da vidimo hoće li srpska Vlada svojom ponudom uspeti da parira znatno bogatijim vladama, ali je već sada jasno da bi Lupi bio izuzetno pojačanje za naš tim – zaključuje Vučić.

Soko Sokolović

Bojan Ljubenović

 1. Kontraš kaže:

  I josh samo da se vratimo na 4-4-2 umesto Mihajlovicevih 4-3-2-1 i to je to!

  1. Milutin kaže:

   Mihajlović igra 1-10-0-0

 2. Premijer iz Senke kaže:

  Treba nam barem jedan koji dobro igra glavom…

 3. Facko Acković kaže:

  zar nije obecao da ce dovesti Mesija? ili Mesiju?

  1. aleksandar kaže:

   Mislim da dolazi sudija da odsvira kraj. Picousti ce nam pokazati da je Dinkic bio suvo zlato koje smo trebali cuvati….

   1. aleksandar kaže:

    mladjooooo vrati seeeeee, valjo si nam ko govno muvamaaaaaa,
    vrati se dacu ja tebi iljadu evraaaaaaaaaaaaa

 4. scoby kaže:

  Kucamo na vrata zaboravljenih asova. Stari favorit šešeljoida je bio ruski princ Dolgorukov (idealan za resor odbrane), ”Novosti” izvukoše iz anonimnosti ”velikog prijatelja Srbije” Danijela Šifera (resor-kultura, podresor: Farma), Rudi Đulijani je idealan organizator gej parade (resor-državna uprava), Dominik Stros-Kan je već na mlađinom mestu (samo da mu velja nabavi Viagru i odvede ga na splavove).

  1. Slobodan kaže:

   Sada sam siguran da si neki strucnjak :)

  2. Ender kaže:

   Ako angažuju onog Dominik Stros-Kana, predlažem da mu Mrkonjić bude savetnik. Čovek poznaje našu estradu, pa će da mu nabaci neku pevaljku da mu zadovolji sexualne apetite.

 5. losho kaže:

  Najbitnije je da nauče dobro da pevaju himnu.

 6. stex kaže:

  Hahahahahaha ovaj njuz.net je suvo zlato…xD ako ikad budete ne daj Boze imali nekakvih problema,zovite me da probamo da spasimo situaciju…:D neverovatni ste…:)

 7. Dejan kaže:

  Ja im preporučujem perspektivnog hrvatskog političara Ivu Sanadera. Mislim da bi se on odlično uklopio u ovu vladu.

 8. dvb kaže:

  Iz Brazila Kekinjo, dovodi ga Kokeza!

 9. Tagore kaže:

  Naučna ćerka španskog lovca na afričke slonove Huana Karlosa, (Juan Carlos), ovih dana bez futbalera-muža (Iñaki Urdangarin) napušta špansku plažu i moli azil u bilo kojoj republici…

  http://files.newsnetz.ch/story/1/0/9/10937881/7/topelement.jpg
  Cristina Urdangarin, zvana Huanita Banana, i moj čuveni drugar Dominique Strauss-Kahn nisu rasisti, pa verujemo da bi mogli zajedno raditi u Monistarstvu zaštite srpskih mamuta.
  (Jedini uslov je da se u Nemanjinoj ulici 11 otvori neki nevi ”Sofitel Luxury Hotel”.)

  1. aleksandar kaže:

   ovo sa straus kanom pomalo odmotava klupko i za stvari koje su se cinile nanenormalnije, seselj je u hagu onomad lano da je stanku picoustog i diplomca osnovala francuska obavestajna sluzba, pa su ukinuli prenose, a sad oni dovode sarkozijevog ekonomik hitmana i seksualnog manijaka da vodi finansije srbije.

   banana republika pun gas….

   i to cak nije ni banana republika prvoklasnih imperija, nego drugorazrednih.

 10. Плодови гнева kaže:

  Изненађен сам. Ја сам мислио да ће нам Вучко довести оног француског сладострасника Доминика, коме је очајнички потребна лова и свеже женско месо.

  1. aleksandar kaže:

   ako mu propadne ministarsko mesto u srbiji, moze da ode za profesora na megadetu, pa odatle u ministarstvo

 11. Jack kaže:

  Izraziti ekonomista – pr3j3beno :D

 12. Mare kaže:

  Jel su i tu preporuke dali Anđus i taksista Mićko?

 13. Worf kaže:

  A da peva himnu!

 14. nisam bezobrazan kaže:

  Zbog cega je ovo za njuz net? Placipicka je najavio strance za savetnike!?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *