Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

21. aug. 2023

Škole fudbala uvode građevinski smer

BEOGRAD, 21. avgust 2023, (Njuz) – Vlasnici škola fudbala širom Srbije najavili su da će od septembra za sve svoje polaznike uvesti i građevinski smer, a kako Njuz nezvanično saznaje o istom koraku razmišljaju i direktori omladinskih kategorija domaćih klubova. Nekadašnji reprezentativac Dejan Stanković među prvima je podržao ovu najavu jer, kako kaže, u pitanju je sjajna inicijativa koja budućim fudbalerima može puno da pomogne u životu.

– Voleo bih da je nešto tog tipa postojalo i kada sam ja počeo da treniram jer verujem da bih zahvaljujući tome mnoge prepreke na koje sam nailazio tokom građevinskih radova lakše zaobilazio. Ovo je odličan potez koji će puno značiti svima koji tek ulaze u svet fudbala. Zaista je važno da se fudbaleri na vreme uvedu u građevinu jer su mogućnosti koje im ova grana industrije pruža u Srbiji praktično neograničene – istakao je Stanković.

– Nadam se samo da će predavanja, pored teorijskih stvari vezanih za gradnju, obuhvatiti i neke praktične savete, tipa sa kim se treba povezati i na koji način, koliko i kome se plaćaju određene usluge, kao i kako ubrzati početak radova. To su ipak temelji na kojima se zasniva gradnja u Srbiji – objasnio je proslavljeni as.

Stanković je dodao i to da bi se veoma rado odazvao pozivu da bude gostujući predavač na smeru građevine, jer veruje da bi njegovo bogato iskustvo u toj oblasti pomoglo budućim građevinskim investitorima iz sveta domaćeg fudbala.

Soko Sokolović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *