nazad na vrh

Škoti šokirani da Srbija ima neku taktiku

Taktika koja je izazvala paniku u škotskom timu

GLAZGOV, 8. septembar 2012, (Njuz) – Tabor fudbalske reprezentacije Škotske u petak uveče obavila je prava panika,  nakon što je reprezentacija Srbije zaboravila dijagram sa taktikom za današnju kvalifikacionu utakmicu ovih selekcija. Prema rečima selektora Škotske Krega Leveina, poslednje što im je trebalo veče pred susret je saznanje da Srbija ima “bilo kakvu taktiku za utakmicu“.

– Mediji su odmah počeli da spekulišu da li je selekcija Srbije stvarno zaboravila plan za utakmicu, ili je u pitanju podmetačina – izjavio je škotski selektor – Iskren da budem, mene to pitanje najmanje plaši, jer to u oba slučaja znači da je Srbija pre meča razmišljala o nekoj taktici na šta ni u najluđim snovima nismo računali.

Levein je izjavio da je na osnovu utakmica u pripremnom periodu, kao i mečeva iz prethodnog kvalifikacionog ciklusa, došao do teorije da se srpska taktika svodi na nedostatak taktike i šutiranje lopte koja “možda dođe do nekog saigrača“, a ako ste u povoljnoj poziciji, “što jače prema protivničkom golu“.

– Ova taktika 4-3-3 deluje ozbiljno. Ona govori da Srbija ne deli igrače samo na one koji stoje napred i one koji su pozadi, već jasnije definiše njihovu poziciju na terenu. Još vidim da planiraju da napadaju po levoj strani, što deluje kao i da su proučavali naše utakmice. Čak i ako su namerno ovo ostavili da nas zbune, to samo znači da su onda smislili još jednu taktiku, koja je u potpunoj suprotnosti sa ovom – izjavio je Levein i dodao da se kaje što nije malo ozbiljnije pristupio pripremi za ovu utakmicu.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović nije bio dostupan da komentariše ovu vest, a kako Njuz nezvanično saznaje, od jutros je više puta dolazio na recepciju hotela i pitao “da li je stigao onaj faks iz Srbije?“.

Marko Dražić

 1. ma koja taktika bezveze se pale…to je bio tekst himne da slucajno ne bi neko rekao da ne zna reci…ali bogami zbog toga njima od straha “dupe .zvace gace”…dobra fora…

 2. Najbolja nasa taktika bi bila, da nekako iznudimo slobodan udarac, najbolje na ivici sesnesterca, a onda selektor exBarbika izvede slobodnjak i zabije gol. To je palilo dok je selektor bio igrac.

 3. sta znam, nismo ni neki, ali interesantan je momenat da skoti uopste misle da znaju da igraju fudbal

  • Igraju ga bolje od nas….

   • Kakva je ovo igra reci? Kojih nas?
    Skoti igraju bolje od Celtica? Ili Srbi igraju bolje od Skota?

    [Celtic Football Club (/ˈsɛltɪk/; LSE: CCP) is a Scottish football club based in Glasgow…]

    Ah, da, ovo su vesti u ogledalu!

 4. nisam primetio da im je selektor preneo TAJNI udarac koji se zove Pljuvanje u usta.
  Taj potez nam je više puta pomogao u neizvesnim utakmicama.
  Ako ne verujete, pitajte selektora

 5. ona šema kao kad instruktor vožnje priprema taze vozača za poligon

 6. SRB 6:1 WAL!? WTF indeed!?!?

  Navijač 1: Ko je ovo?
  Navijač 2: Sulejmani! Šutni bre! Ma idi u… TOOOOOOO
  Svi: LEEE LOPOVEEEEEEEEEEE
  TOLE LOPOVEEEEEEEEEEE
  TOLE LOPOVE, TOOLE LOOPOVE
  TOLE LOPOVEEEEEEEEEEE
  Aca Informacija: Ovo je kuriozitet! Ne sećam se da je, ikada, jedna ekipa dala 6 golova, a da pri tom svi golovi budu postignuti levom nogom.

  A, u kafiću MUK!

 7. Hahahahaaa “neku taktiku”.. Koji ste vi kraljevi :)))

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix