nazad na vrh

Skrivenim lepotama Srbije žao što su otkrivene

Pixabay, Stevan Aksentijević
Skrivene lepote Srbije se boje da uskoro više neće biti lepoteFOTO: Pixabay, Stevan Aksentijević

CELA SRBIJA, 8. avgust 2020, (Njuz) – Skrivene lepote Srbije uputile su svetskoj javnost apel da se ubrza sa pronalaženjem vakcine protiv kovida-19, a do tada da se što pre otvore granice za građane Srbije kako bi odmor otišli na neko drugo mesto.

– Đavo je odneo šalu i naš opstanak je doveden u pitanje – stoji na početku otvorenog pisma i dodaje se da, ako se hitno ne reaguje, Skrivene lepote Srbije ne samo da više neće biti skrivene, već neće biti ni lepote.

– Priznajemo, godinama smo bile ljubomorne što nas srpski turisti ne otkrivaju i ne obilaze, što su im za odmor uvek prvi izbor bila mora Grčke, Turske, Hrvatske, a nas se setio tek po neko kad ne bi mogao da dobije više od produženog vikenda. Sada kad vidimo kako se ljudi ponašaju, kako ostavljaju smeće za sobom i kako mi izgledamo kad odu, jasno da nećemo još dugo biti lepote – navodi se u otvorenom pismo.

Stoga su Skrivene lepote zatražile pre svega od zemalja Evropske unije, da se što pre dozvoli odlazak građanima Srbije na njihova mora i na njihove lepote, jer se, iz nekog njima znanog razloga, građani tamo ponašaju kud i kamo pristojnije.

– Veoma nam je žao što smo otkrivene i ako se nešto ne promeni bićemo primrane da ubuduće više vodimo računa da budemo bolje skrivene nego lepe – ističu Skrivene lepote Srbije.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. I drugi polazu pravo na vekovne lepote ,Osmanlije , Austro-Ugari i strani investitori…?? A i Bugari , nece vise biti samo – turisti…!!

  2. Prirodne lepote su Ok. Ali gde ste vi bili sa komentarima dok su bili protesti.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix