Skrivene lepote Srbije se boje da uskoro više neće biti lepote
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. aug. 2020

Skrivenim lepotama Srbije žao što su otkrivene

CELA SRBIJA, 8. avgust 2020, (Njuz) – Skrivene lepote Srbije uputile su svetskoj javnost apel da se ubrza sa pronalaženjem vakcine protiv kovida-19, a do tada da se što pre otvore granice za građane Srbije kako bi odmor otišli na neko drugo mesto.

– Đavo je odneo šalu i naš opstanak je doveden u pitanje – stoji na početku otvorenog pisma i dodaje se da, ako se hitno ne reaguje, Skrivene lepote Srbije ne samo da više neće biti skrivene, već neće biti ni lepote.

– Priznajemo, godinama smo bile ljubomorne što nas srpski turisti ne otkrivaju i ne obilaze, što su im za odmor uvek prvi izbor bila mora Grčke, Turske, Hrvatske, a nas se setio tek po neko kad ne bi mogao da dobije više od produženog vikenda. Sada kad vidimo kako se ljudi ponašaju, kako ostavljaju smeće za sobom i kako mi izgledamo kad odu, jasno da nećemo još dugo biti lepote – navodi se u otvorenom pismo.

Stoga su Skrivene lepote zatražile pre svega od zemalja Evropske unije, da se što pre dozvoli odlazak građanima Srbije na njihova mora i na njihove lepote, jer se, iz nekog njima znanog razloga, građani tamo ponašaju kud i kamo pristojnije.

– Veoma nam je žao što smo otkrivene i ako se nešto ne promeni bićemo primrane da ubuduće više vodimo računa da budemo bolje skrivene nego lepe – ističu Skrivene lepote Srbije.

Bane Grković

 1. voya montoya kaže:

  I drugi polazu pravo na vekovne lepote ,Osmanlije , Austro-Ugari i strani investitori…?? A i Bugari , nece vise biti samo – turisti…!!

  1. Aki kaže:

   Danas je bas bio vruc dan.

  2. kontra voya montoya kaže:

   Ako se pozoveno na Cara Dušana, na šta onda mi polažemo pravo?

  3. Gogule Grkovic kaže:

   Zemljace, da li postoji NEKI clanak na ovom portalu, a da ti ne napises neku svoju glupost?

 2. peric kaže:

  Prirodne lepote su Ok. Ali gde ste vi bili sa komentarima dok su bili protesti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *