nazad na vrh

Skupštinski restoran organizuje „all inclusive” Novogodišnji doček za pola evra po osobi

Goste će zabavljati trubački orkestar Ivice Dačića

BEOGRAD, 31. decembar 2015, (Njuz) – Restoran Skupštine Srbije objavio je da prima rezervacije za all inclusive doček Nove godine po ceni od pola evra po osobi.

Skupštinski restoran svoju ponudu reklamira sloganom “Kod nas nema žu-žua!”.

– U cenu je uračunat roštilj svih vrsta, 50 različitih salata i isto toliko vrsta čorbi, bečke šnicle, karađorđeve šnicle, bifteci u sosu od tartufa, tartufi u sosu od bifteka, pečenje, 35 vrsta dezerta, sve vrste pića, a to je tek mali deo ponude. Restoran garantuje da u toku večeri ni u jednom momentu neće nestati pića, a ako se to kojim slučajem desi, nezadovoljnim mušterijama vraćamo uplaćeni novac – rekli su za Njuz u restoranu.

Rukovodstvo restorana kaže da će goste zabavljati probrani muzički zabavljači, a u ponoć se žurka seli u glavnu salu za zasedanje, gde će provod trajati do jutra.

– U ponoć očekujemo trubače, konkretno “Trubački orkestar Ivice Dačića”, a gosti će tokom cele večeri moći da se zabavljaju na žurkama na tri nivoa Skupštine Srbije. Na jednom od nivoa će, između ostalog, biti upriličen tematski maskenbal pod nazivom “Izbori 2016”, tokom kojeg će se posetioci maskirati u političare koji će učestvovati na predstojećim izborima – rekli su nam u Skupštini.

U tom restoranu kažu da cena dočeka nije najniža moguća, ali da je popularna i da očekuju da će vrlo brzo rasprodati sve ulaznice.

– Očekujemo da će karte prvo kupiti 250 naših stalnih posetilaca koji dolaze ovde preko cele godine – zaključili su u restoranu.

Nenad Milosavljević