nazad na vrh

Slab odziv građana na inauguraciji pokazao da Tramp neće imati šansu da pobedi na izborima u novembru 2016.

Slika jasan pokazatelj da Tramp pre dva meseca neće imati šanse

VAŠINGTON, 21. januar 2017, (Njuz) – Mesecima se pričalo da kandidat republikanaca za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp neće moći da pobedi kandidatkinju Demokratske stranke Hilari Klinton, međutim, tek je na predsedničkoj inauguraciji 20. januara 2017. godina, koju je posetilo neuporedivo manje ljudi nego inauguraciju Baraka Obame pre četiri godine, postalo savršeno jasno da Tramp neće imati nikakve šanse na izborima 8. novembra 2016. godine, saznaje Njuz.

Osim slabog odziva građana na samoj inauguraciji i kompletan propratni program je doživeo debakl, što nedvosmisleno ukazuje da će većina građana SAD na izborima pre dva meseca glasati za Hilari Klinton.

– Plašio sam da će Tramp moći da pobedi, ali sada mi je jasno da neće imati apsolutno nikakve šanse pre skoro tri meseca. Jedva čekam da vidim njegov izraz lica kada 8. novembra 2016. uveče shvati da je izgubio – izjavio Stiven Paterson iz Vašingtona koji je tokom inauguracije šetao drugim krajem grada sa zastavom SAD.

Brojni analitičari ukazuju da je i ponjašanje prisutnih na bini tokom inauguracije ukazivalo da Tramp nema skoro nikakve šanse da ponedi na izobirma.

– Osim ozbiljnog i tmurnog izraza lica bivše prve dame Mišel Obame i nekadašnji predsednik SAD Bil Klinton je pokazao da Trampa ne shvata ozbiljno i da u njemu ne vidi osobu koja će pre dva meseca moći da pobedi na izorima, što se najbolje vidi po činjenici da je sve vreme gledao isključivo Melaniju Tramp – izjavio je politički analitičar Denis Vilborn.

Marko Dražić

  1. Zato Dragica nije bila -neće biti na inauguracijskom balu !. ( ..obe varijante odgovora su tačne !..)

  2. Tramp im Tomu i Aleksandra!

  3. najnovija vest: Albanci dižu spomenik Trampu u Prištini.

  4. Gledajuci i citajuci svakodnevnu antitrampovsku propagandu o tome kako je Tramp unistio americku a bogami i svetsku ekonomiju a o ljudskim pravima da ne govorim, osecam olaksanje sto isti nije ni poceo da vlada.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix