nazad na vrh

Slika Aleksandra Vučića osvojila udarničku značku na radnoj akciji u Somboru

Vučićeva slika je višestruko prebacila normu

SOMBOR, 16. septembar 2016, (Njuz) – Slika premijera Srbije i lidera SNS-a Aleksandra Vučića osvojila je udarničku značku na radnoj akciji koju je u Somboru organizovao lokalni odbor Srpske napredne stranke.

Vučićeva slika ostvarila je ubedljivo najbolje rezultate tokom uređenja naselja Mlake u ovom vojvođanskom gradu.

– Slika premijera Aleksandra Vučića istakla se vrednoćom, požrtvovanjem i pregalaštvom. Ne samo da je njegova slika ostvarila normu, već ju je višestruko prebacila čime je podsticala i druge učesnike radne akcije da daju svoj maksimum, pa i više od toga – rekao je učesnik ove radne akcije Vlado Babić, narodni poslanik SNS-a iz Sombora.

Vučićeva slika se posebno istakla u betoniranju košarkaških terena, farbanju šest dečjih igrališta čime je pored funkcionalnih prednosti postignut moderniji i privlačniji izgled prostora namenjenih najmlađim Somborcima. Slika premijera zamenila je najviše sedalica i lanaca na ljuljaškama, osposobila je najviše klackalica, a stigla je da postavi tri od četiri table sa novim koševima. Slika je po rezultatima bila među najboljima i kad je reč o košenju trave na igralištima, odstranjivanju korova, sređivanju žbunova.

– Kad vidite njegovu sliku kako radi, kako ne posustaje, kako se ni posle 12 sati na njoj ne vidi umor, kako je sve vreme tu sa vama, onda i vi imate jedan dodatan motiv, ali i obavezu da date svoj maksimum i da kad vam je teško kažete sebi: “Možeš ti to” – rekao je Saša M. jedan od učesnika ove radne akcije.

Učesnici radne akcije složni su u oceni da i pored velikog obima posla i ograničenog vremena, radni duh nije opadao upravo zahvaljujući slici Aleksandra Vučića koja je doprinela da akciju obeleži veselo druženje i prijatna atmosfera.

Slika Aleksandra Vučića obećala je da će se naprednjacima pridružiti i na predstojećim radnim akcijama.

Bane Grković

 1. Ja sam za to da se svecano obesi u centru Beograda.

 2. Slika premijera ima lekovito dejstvo. Ako se njom protrlja ono što te boli, ne prestaje bol, ali je zabavno.

 3. A neki bi da slika još prošeta kuče u 1 po podne! Svašta, kao da je moguće biti i radan i pošten!

 4. kao slika Dorjana Greja. Što slika više radi, to pravi Alexandar Vučić više odmara.

 5. Серемо се по томе шипцу који уништава нашу Војводину

 6. Gledam ovu sliku i pitam se kada (i da li) će se nastaviti 24 minuta.

 7. Конзилијум клинике “Лаза Лазаревић” са сликом одбеглог пацијента.

  • Klinika u Toponici izabrala novu slavu.

   • “Доручак на трави”, тј. пауза са освећење сендвича на Вучићдан, литија верника снс-а из Обреновца за заштиту од поплава.

 8. Nekad se govorilo “Tito, partija, omladina akcija, stari ljudi na njivu“. Ovde vidim da je danas parola “Vucic, SNS, matorci akcija, mladi u inostranstvo mars“.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix