njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. sep. 2022

Slobodan Šarenac: Okrećem se obavezama u „Šarenici“

BERLIN, 12. septembar 2022, (Njuz) – Nakon neočekivanog poraza srpske košarkaške reprezentacije od Italije i ispadanja sa Evropskog prvenstva, postavlja se pitanje šta dalje, u kom će se pravcu odvijati naredne aktivnosti svih uključenih u ovaj težak neuspeh. Jedan od onih koji su prvi istupili u javnost je televizijski komentator Slobodan Šarenac, koji je priznao da poraz „orlova“ od „azura“ boli, ali dodao da to nije smak sveta.

– Ostaje žal za propuštenom prilikom da ovde ostanem još nedelju dana, da komentarišem utakmice naše selekcije sve do finala i zajedno proslavimo medalju. Ipak, glavu gore, idemo dalje, danas svi igraju košarku, nije sramota izgubiti od ovako razigranog protivnika, okrećem se obavezama u „Šarenici“. Kometarisati utakmice reprezentacije jeste vrhunski izazov za novinara, ali ni vođenje tako gledane emisije kao što je „Šarenica“, nije za potcenjivanje. Ovde sam komentarisao igranje košarke, u Beogradu ću komentarisati igranje folklora, sve vam je to manje više isto – kaže Šarenac.

On se nada da će do sledećeg vikenda kada počinje njegovo učešće u „Šarenici“ uspeti dobro da se odmori i nađe motivaciju za učešće u ipak manje gledanom televizijskom formatu nego što je Evropsko prvenstvo u košarci.

– Nema vremena za prevelikom žalošću, moram što pre da zaboravim poraz iz Berlina i fokusiram se na domaći televizijski teren. Uz uspešno vođenje „Šarenice“ očekuje me i snimanje Novogodišnjeg programa RTS, što znači da ću imati obaveze na dva koloseka, pa uzbuđenja neće manjkati – kaže Šarenac.

On poziva sve gledaoce da se već za vikend okupe ispred televizora i pruže mu podršku dok sa koleginicom Anom bude najavljivao goste u „Šarenici“.

Bojan Ljubenović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *