njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. nov. 2012

Službenik MUP-a pokušao da zaustavi kolonu predsednika Srbije zbog prebrze vožnje

Policajac je želeo da upozori vozače da prilagode vožnju da ne bi ugrozili ostale učesnike u saobraćaju

BEOGRAD, 5. novembar 2012, (Njuz) – Službenik Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je pokušao da zaustavi kolonu u kojoj se nalazio predsednik Srbije, to je učinio jer je želeo da upozori Tomislava Nikolića i njegovo obezbeđenje da su prekoračili dovoljenu brzinu.

Kako saznaje Njuz, oficir MUP-a je primetio da se kolona u kojoj se nalazi predsednik Nikolić suviše brzo kreće, te da bi mogla da ugrozi i svoju, ali i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

– Saobraćaj na autoputu ume da bude prilično frekventan oko tri sata noću. Oficir je želeo da vozačima iz kolone kaže da treba da malo uspore i eventualno svrate na neku pumpu da popiju kafu, kako bi bili bolje koncentrisani tokom vožnje. Nije hteo da im piše kaznu pošto nije imao blok sa obrascima u autu, a i nije saobraćajni policajac – rekao je sagovornik Njuza.

Ipak, namera oficira nije uspela jer su automobili u koloni predsednika bili suviše brzi, pa su svi pokušaju presecanja puta propali.

– Upravo zbog suviše brzih automobila, sada imamo situaciju da se govori o atentatu i napadu na predsednika Tomislava Nikolića. Zato će od Ministarstva biti zahtevana kupovina novih, bržih službenih automobila, kako bi ubuduće presecanje suviše brzih kolona bilo uspešnije – ocenio je izvor Njuza.

U MUP-u se do sada nisu oglašavali, ali nezvanično saznajemo da je već naloženo da se ispita da li je i za koliko Nikolićeva kolona prekoračila brzinu, kao i zašto je policijski oficir vozio auto koji ne može da razvije dovoljnu brzinu.

Nenad Milosavljević

Miloš Mileusnić

 1. Tagore kaže:

  Kod Bubanj potoka iPhone5 telefoni širom zemlje su jednostavno zabranjeni u precedničkim kolonama blindiranih vozila.

  Upozorenje: ”woofers & tweeters” ovih omraženih telefona u Srbiji mogu da provale i zvučne membrane prisluškivaoca!

  Naš domaći i dobrodušni saobraćajac je sporijim džipom želeo samo da upozori veselu paradu ponosa.

 2. Ja sam kaže:

  Moguc scenario dogadjaja:

  Danasnja vest:
  Jutros, oko tri sata, nakon povratka sa rakijade, iz vazduha je izvrsen pokusaj skrnavljenja i blacenja naseg uvazenog predsednika. Nakon ovog nemilog dogadjaja kolona automobila se najvecom brzinom udaljila sa mesta incidenta.
  Tokom nastavka voznje doslo je do ometanja kolone od strane nepoznate osobe.

  Vest od sutra:
  Ustanovljeno je da je neoprezni golub u letu, sa velike visine, vrsio veliku nuzdu ,a u vreme kada se ispod njega zatekao nas predsednik, vrseci malu nuzdu.
  Izdat je nalog da se golub privede i ispitaju njegove stvarne namere. Ovo ce se obaviti nakon povratka glavnog veterinara sa bolovanja, cim mu tetka da lek.

  Vest od prekosutra:
  Ustanovljeno je da je golub bio pismonosa, sto baca novo svetlo na dogadjaj od prekjuce.
  Istraga se nastavlja proverom listinga svih depesa koje je golub nosio ,od Drugog svetskog rata do juce, kada su ga nase avio-snage prizemile.

  Bice jos, ako me ne pritamnice.

 3. ben10 kaže:

  Nešto je trulo u državi Danskoj

 4. Bane kaže:

  Kolona u kojoj je važna politička faca se najbolje preseca pomoću kamiona sa peskom, oficir MUP-a bi to trebalo da zna!

 5. e... kaže:

  fandjo

 6. govornik kaže:

  I u Holiwoodu izmišljaju razne stvari koje se dešavaju čuvenim ličnostima, sve da ljudi ne bi zaboravili na njih. Ako je blizu Vaskrs, onda će političari proglasiti štrajk glađu zbog nekih nepravdi, ako žele da smene neke inspektore u bezbedonosno-informativnoj agenciji izmisle da ih je neko prisluškivao, pa neke saobraćajne nezgode, i slično. Šta li će izmisliti kada kupe novi avion – videt ćemo. Nadam se da neće izmisliti da su se srušili zbog nekog orla koji je letio u suprotnom pravcu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *