Đorđević smatra je nema teorija evolucije u člana SNS nije potvrđena i "nenaučna"
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

19. maj. 2017

Smenjen direktor Centra za promociju nauke jer nije evoluirao u člana SNS

BEOGRAD, 19. maj 2017, (Njuz) – Direktor centra za promociju nauke (CPN) Nemanja Đorđević smenjen je sa tog mesta jer nije evoluirao u člana SNS. Upravni odbor ove institucije kaže da je Đorđević stajao na putu napretka i evolucije.

– Poštujući zakon prirode gde opstaju samo one vrste koje uspeju da se prilagode, smatramo da je gospodin Đorđević imao i više nego dovoljno vremena da evoluira u člana, ili barem poštovaoca SNS, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, srpsko društvo je u procesu evolucije još od 2012. godine kada je veliki broj funkcionera evoluirao iz DS u SNS i time obezbedio svoj opstanak i produžio svoju vrstu.

Đorđević smatra je nema teorija evolucije u člana SNS nije potvrđena i “nenaučna”.

– Kao direktor centra za promociju nauke moram da istupam protiv nenaučnih metoda, a teorija evolucije u člana SNS je upravo to – samo teorija, tvrdi on.
Kako se nezvanično saznaje, upravni odbor je već evoluirao i očekuje se da će dobiti i novog budućeg direktora čim ovaj završi transformaciju, i izađe iz svoje čaure kao predivan leptir.

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  vucic uveliko merka kandidate za mininistre u Beo Zoo Vrrtu.
  Najduze se zadrzao ispred kaveza sa gmizavcima i pticama selicama.
  Za premijera je hteo da izabere nekog od majmuna, ali je naisao na prazan kavez- razbezali se. Jesu oni majmuni, ali ne bas toliki.

  1. Ja sam kaže:

   Zovan Babic:
   -Bem ti ove nase vajne naucnike. Kao da svi imaju govovnu manu, ala Seselj.
   Revolucija, gospodo…revolucija se kaze, a ne evolucija…samo zaglupljavljijete narod.

 2. Malo mnogo kaže:

  Mimikrija je danas veoma čest i popularan proces.To je ono kad se neka jedinka prilagođava spoljnoj sredini.Samo poneki dostignu fazu leptira,a neki doveka ostanu lutke i gusenice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *