njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. mar. 2013

Snage “Velikog brata” opkolile “Farmu” i traže da im predaju bar jednu obdarenu starletu

Situacija se pogoršala kada je ekipa Farme umesto starlete pokušala da podvali kravu

LISOVIĆ, 19. mart 2013, (Njuz) – Ekipe rijalitija „Veliki brat“ opsele su rano jutros imanje u Lisoviću na kojem se održava konkurentski rijaliti „Farma“, gde kao taoce drže producente i učesnike tog šoua.

Zahtev kidnapera je da producenti „Farme“ „Velikom bratu“ predaju bar jednu zgodnu učesnicu čija veličina grudi nije ispod jake četvorke, javlja reporter Njuza sa lica mesta.

Situacija je, kako javlja naš novinar, trenutno vrlo napeta. Ljudi „Velikog brata“ opkolili su farmu sa svih strana i ne dozvoljavaju nikome da uđe ili izađe. Nekolicina njih ušla je u kuću, gde drže uključene kamere i snimaju, uz pretnju da će ekskluzivne snimke enterijera farme i učesnika objaviti pre početka emitovanja „Farme“.

– Policija je takođe stigla, ali ne sme da interveniše kako ne bi ugrozila eksluzivitet „Farme“, s obzirom da otmičari prete da će vaj-faj vezom odmah okačiti snimke na internet. Pregovarački tim MUP-a Srbije takođe je ranije stigao i uspostavio kontakt sa kidnaperima, koji su izneli svoje zahteve. No, za sada još uvek nema dogovora.

– Situacija je dodatno zakomplikovana jer su producenti „Farme“ pre oko sat vremena pokušali da otmičarima umesto neke od starleta podvale kravu, što je ljude iz „Velikog brata“ prilično iznerviralo, te su umalo prekinuli pregovore – javlja reporter Njuza iz Lisovića.

Operativac MUP-a, koji je želeo da ostane anoniman, rekao nam je da je bilo pitanje vremena kada će se neko odlučti na ovakav ekstreman korak jer konkurencija između rijalitija nije bila nikada oštrija.

– Ako dođete i za svoj šou pokupite sve najobdarenije starlete u zemlji, samo je pitanje trenutka kada će se pojaviti neki ekstremista sa kamerom koji je dovoljno lud da je upotrebi i učini ovako nešto. Situacija je prilično teška. Osim što moramo da brinemo o ljudima unutra, u opasnosti su i žitelji Lisovića koji su se okupili da prate šta se dešava i koje ne možemo da udaljimo – rekao je sagovornik našem reporteru.

Situaciju je, kako saznajemo u Lisoviću, pre nekoliko sati pogoršao i Baki B3, koji je krišom pokušao da uđe na farmu i pridruži se učesnicima, od čega su otmičari pomislili da je intervencija specijalaca pa su jedan od snimaka koje su napravili poslali svojim saradnicima spolja. Taj snimak će, kako su poručili pregovaračkom timu, biti emitovan ukoliko još neko pokuša da uđe u kuću na lisovičkom imanju.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Ako treba da biram izmedju krave i starlete ja sam za starletu.
  Imam dva puta manje sanse da se kancerogenisem.
  Sve ostalo je tu negde.

  1. sve vas mrzim kaže:

   ali imas i deset puta vece sanse da navuces hiv

   1. Ja sam kaže:

    Vazno je biti pozitivan i to siriti oko sebe. : )

 2. ariela kaže:

  I kazete odmah primetili tu razliku izmedju krave i starlete?…c c c…strasno…Osecam da ce biti zestokog okrsaja…zao mi jadnog Ekrema…dusa me boli…zar mu malo muke u zivotu?…

 3. himalajac kaže:

  policajci ne smeju da udju na farmu???
  da je, kojim slucajem, u pitanju shtala, niko ne bi ni primetio da su usli

  1. Tagore kaže:

   Pa ako i ovi naši lojavi policajci, kao po običaju cele godine ”mirišu” na našu prolećnu svinjetinu u našem urođenom sjaju, ostavi ih da ”uživaju” – naši su…

 4. premijer iz senke kaže:

  Molim dezurni presretach avijacije VS da bombarduje pomenutu lokaciju odmah!!!
  Napalmom, po mogucnosti!

  1. Slavisha kaže:

   Nemoj, molim te da zoveš avijaciju VS! Pašće neki avion u kukuruze, moraćemo i njega da tražimo i spasavamo!

 5. combat rock kaže:

  Ajde starleta ili krava – tu verovatno proradi oprez zbog aflatoksina kako vec Ja sam aludira, ali svinjce ili Bidza… Cik, da vidim ko ima ostro oko!

 6. Malo ja sam kaže:

  Znaci, redovni stanovnici Farme: krave, koze, jarcevi, magarci, pevci i ostala pevaljke, dobijaju konkurenciju.
  Dr. Sapic je, zbog nivoa, izabrao ,,Velikog brata”. Jeste da bunar ima vecu dubinu ali sirini njegovih misli ipak vise odgovara bazen.

  1. Malo ja sam kaže:

   Radi izbegavanja Prvog srpskog ruzicastog rata, ja bih ujedinio sve TV stanice u zajednicki projekat ,,Moze biti samo jedan Veliki brat na Farmi”
   sa 92 Beee ucesnika.
   Pa ko bude najbolji neka pokupi novce, a svima ostalima oboguciti dozivotan boravak na farmi.

 7. bik koji sjedi kaže:

  najnovija vijest….ucesnici survajvera su zauzeli kucu velikog brata

 8. optrtgevenzajz kaže:

  Starlete su 100% ispravne nemaju sto kaze moja baba “alfanasoktina”, sve su bile na pregledima u inostranstvu (u labaratoriji u dubajiju), mada se za kravu moze dobiti vise keša :P

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *