Sneg je sačekao da premijer napusti zemlju, a onda je udario svom snagom
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

09. jan. 2017

Sneg iskoristio Vučićevo odsustvo da zaveje Srbiju

CELA SRBIJA, 9. januar 2017, (Njuz) – Boravak premijera Vučića u Indiji izazvao je velike probleme jer je sneg iskoristio ukazanu priliku i u potpunosti zavejao Srbiju. Kilometarske kolone na putevima, odsečena sela, problemi u vodosnadbevanju samo su neke od posledica ovakvog delovanja snega.

– Svako premijerovo napuštanje Srbije predstavlja veliki rizik za sve nas koji u njoj ostajemo. Svi znaju da smo tada najslabiji, a iz iskustva znamo da neprijatelj nikad ne spava i samo vreba priliku da napadne – kažu u Sektoru za vanredne situacije. – Ni ovaj put nije bilo drugačije. Sneg je sačekao da premijer napusti zemlju, a onda je udario svom snagom. Gde god da krenete suočićete se sa posledicama ovog podmuklog napada. Na nekim putevima automobili čekaju satima u koloni, ljudi ostaju zavejani u smetovima, a mi smo nemoćni da im pomognemo – žale se u ovom sektoru.

Nadležni obećavaju da će učiniti sve kako bi građanima olakšali probleme u kojima se nalaze, ali ih pozivaju i da pokažu strpljenje jer će ovakvo stanje potrajati i narednih dana.

– Naše službe daju sve od sebe kako bi pomogle ugroženim građanima, ali je nemoguće nadoknaditi Vučićevo odsustvo. Svi naši kapaciteti su stavljeni u funkciju, trudimo se da uradimo koliko možemo i tako ublažimo posledice ovakvog udara. Morate razumeti da nismo svemogući i da ne možemo da stignemo na sva ugrožena područja. Svima nama, ne preostaje ništa drugo nego da gledamo u nebo i čekamo Vučićev povratak – poručuju iz Sektora za vanredne situacije.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Nebo, hvala ti.
  Samo neka potraje ovako.

  1. Ja sam kaže:

   Ipak…bolje aca u zemlji nego sneg na zelji.

 2. zeks kaže:

  Tacno je da smo,blago receno,najebali,ali razumite i premijera,covek hoce celom svetu boljitak.
  Verovatno je cuo za veliki broj smrtnih slucajeva u Indiji od ujeda zmija otrovnica, pa je otisao da pomogne.
  Kako cujem nazvali ga Aca Mungos…

 3. veselo veče kaže:

  Odakle sad problem sa snegom, kad mu vreme nije!? Da li zato što je jedinstveni spasilac iz Feketića posle učenja Vebera, rešio da uči malo i Gandija. Ima i više pa ne zna od koga da počne.
  ili su se putinofili malo naljutili na boga i majčicu Rusiju, jer Srbija sad liči na Sibir- Sibiristan, ma nije Sirbistan. Pa šta očete, i čiča.Toma je obećao da će napraviti rusku guberniju. Na zdravlje, idu izbori!
  Ništa se ne bojte ovo je sneg koji pada jednom u hiljadu godina. Sledećih 2, 2 ipo, a možda i 999 sigurno neće.

 4. Ariela kaže:

  Aaaa kako je to podmuklo od snega ccc..Vucic je sigurno iskoristio priliku d ase rukuje sa cuvenim indijskim glumcem iz filma “moje ime je Kan” koji govori o cuvenom spasiocu naroda od elementarnih nepogoda a koji se rukovao s americkim predsednikom..i sve ce to da se sad u korporaciji sa Bolivudom pretvori u Srbijavud…sve znam iz proverenih izvora…

 5. voya montoya kaže:

  Lepo mu je rekao D.V. Informer da je budala ,ako ode ka Kini,makar do Indije…

 6. Sasa kaže:

  Ako duze ostane ima i led da navali!

 7. voya montoya kaže:

  Upravo se oglasio mali Supermen,koji odmenjuje kancelara.Podvukao je istorijske količine soli bačene na neočišćene urbane ulice naše Prestonice demagogije!!!Do petka ,Beograd samo na soli…

 8. Dragan kaže:

  Namerno je otisao da bi pokazao kako bez njega ne moze. Cista provokacija od strane premijera. Vrati se sve ce ti biti oprosteno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.