nazad na vrh

Sneg iskoristio Vučićevo odsustvo da zaveje Srbiju

infobiro.tv (screenshot)
Sneg je sačekao da premijer napusti zemlju, a onda je udario svom snagomFOTO: infobiro.tv (screenshot)

CELA SRBIJA, 9. januar 2017, (Njuz) – Boravak premijera Vučića u Indiji izazvao je velike probleme jer je sneg iskoristio ukazanu priliku i u potpunosti zavejao Srbiju. Kilometarske kolone na putevima, odsečena sela, problemi u vodosnadbevanju samo su neke od posledica ovakvog delovanja snega.

– Svako premijerovo napuštanje Srbije predstavlja veliki rizik za sve nas koji u njoj ostajemo. Svi znaju da smo tada najslabiji, a iz iskustva znamo da neprijatelj nikad ne spava i samo vreba priliku da napadne – kažu u Sektoru za vanredne situacije. – Ni ovaj put nije bilo drugačije. Sneg je sačekao da premijer napusti zemlju, a onda je udario svom snagom. Gde god da krenete suočićete se sa posledicama ovog podmuklog napada. Na nekim putevima automobili čekaju satima u koloni, ljudi ostaju zavejani u smetovima, a mi smo nemoćni da im pomognemo – žale se u ovom sektoru.

Nadležni obećavaju da će učiniti sve kako bi građanima olakšali probleme u kojima se nalaze, ali ih pozivaju i da pokažu strpljenje jer će ovakvo stanje potrajati i narednih dana.

– Naše službe daju sve od sebe kako bi pomogle ugroženim građanima, ali je nemoguće nadoknaditi Vučićevo odsustvo. Svi naši kapaciteti su stavljeni u funkciju, trudimo se da uradimo koliko možemo i tako ublažimo posledice ovakvog udara. Morate razumeti da nismo svemogući i da ne možemo da stignemo na sva ugrožena područja. Svima nama, ne preostaje ništa drugo nego da gledamo u nebo i čekamo Vučićev povratak – poručuju iz Sektora za vanredne situacije.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Nebo, hvala ti.
  Samo neka potraje ovako.

 2. Tacno je da smo,blago receno,najebali,ali razumite i premijera,covek hoce celom svetu boljitak.
  Verovatno je cuo za veliki broj smrtnih slucajeva u Indiji od ujeda zmija otrovnica, pa je otisao da pomogne.
  Kako cujem nazvali ga Aca Mungos…

 3. Odakle sad problem sa snegom, kad mu vreme nije!? Da li zato što je jedinstveni spasilac iz Feketića posle učenja Vebera, rešio da uči malo i Gandija. Ima i više pa ne zna od koga da počne.
  ili su se putinofili malo naljutili na boga i majčicu Rusiju, jer Srbija sad liči na Sibir- Sibiristan, ma nije Sirbistan. Pa šta očete, i čiča.Toma je obećao da će napraviti rusku guberniju. Na zdravlje, idu izbori!
  Ništa se ne bojte ovo je sneg koji pada jednom u hiljadu godina. Sledećih 2, 2 ipo, a možda i 999 sigurno neće.

 4. Aaaa kako je to podmuklo od snega ccc..Vucic je sigurno iskoristio priliku d ase rukuje sa cuvenim indijskim glumcem iz filma “moje ime je Kan” koji govori o cuvenom spasiocu naroda od elementarnih nepogoda a koji se rukovao s americkim predsednikom..i sve ce to da se sad u korporaciji sa Bolivudom pretvori u Srbijavud…sve znam iz proverenih izvora…

 5. Lepo mu je rekao D.V. Informer da je budala ,ako ode ka Kini,makar do Indije…

 6. Ako duze ostane ima i led da navali!

 7. Upravo se oglasio mali Supermen,koji odmenjuje kancelara.Podvukao je istorijske količine soli bačene na neočišćene urbane ulice naše Prestonice demagogije!!!Do petka ,Beograd samo na soli…

 8. Namerno je otisao da bi pokazao kako bez njega ne moze. Cista provokacija od strane premijera. Vrati se sve ce ti biti oprosteno.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix