njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. aug. 2012

Snima se SAT patrola od Beograda do Borče

Snimanje počinje sa beogradske strane Dunava

BEOGRAD, 6. avgust 2012. (Njuz) – Nakon uspešnih patrola do Crne Gore, Grčke i Bugarske, a na predlog mnogih vozača, vlasnik SAT medija grupe Mirko Alvirović odlučio je da snimi patrolu od Beograda do Borče.

– Patrola će na ovaj naporan put krenuti od Trga republike, gde ćemo resetovati kilometražu, a put ka Borči počećemo Bulevarom Stefana Dečanskog, nakon čega ćemo se uključiti na Pančevački most i dalje ka krajnjoj odrednici nastaviti Zrenjaninskim putem. U patroli će biti tri vozila, sa ukupno dvanaest novinara SAT medija grupe, a sve će biti snimljeno sa pet kamera – objašnjava Alvirović.

– U patroli ćemo podsetiti vozače da ukoliko kreću put Borče, čine to odmorni i da uz sebe uvek imaju sva potrebna dokumenta – ličnu kartu, vozačku i saobraćajnu dozvolu, ali i polisu obaveznog osiguranja. Apelovaćemo na vozače da posebnu pažnju obrate na radove na putu kojih je na ovoj deonici dosta, kao i na obeleženost kolovoza, ali sve to će detaljno biti opisano u ovoj patroli – kaže Alvirović.

Alvirović objašnjava kako su pripreme za ovu patrolu trajale nekoliko nedelja i da je najveći deo obavljen na Nacionalnoj vozačkoj akademiji NAVAK.

– Patrola će detaljno opisivati snabdevenost pojedinih pumpi gorivom, sa posebnim osvrtom na snabdevenost tečnim naftnim gasom. Na kratko ćemo se zadrži u tržnom centru Pevec koji se nalazi na ovom putu gde ćemo ispitati njegovu snabdevenost. Na kraju patrole uporedićemo cene pića u Borči sa cenama u beogradskim kafićima, kao i cene stanova, ali nećemo imati mnogo vremena za odmor jer nas vrlo brzo čeka povratna patrola od Borče do Beograda – zaključio je Alvirović.

Miroslav Vujović

 1. celtic kaže:

  EVO!!!! drago Uredništvo, pravog članka.

 2. Bojan kaže:

  A sta je sa udarnim rupama u Krnjaci???

  1. Sasa kaže:

   Na to ce da nas upozori kad bude stigao do njih. Mozda i pozove odgovorne za odrzavanje tog dela puta da mu jave kada ce iste biti sanirane i da li ce se to desiti do pocetka turisticke sezone.

 3. mirena kaže:

  „U patroli ćemo podsetiti vozače da ukoliko kreću put Borče, čine to odmorni i da uz sebe uvek imaju sva potrebna dokumenta – ličnu kartu, vozačku i saobraćajnu dozvolu, ali i polisu obaveznog osiguranja.“

  Ovo su nepotpune informacije. Gde je ovde busplus među dokumentima!? Pančevački most je žiža kontrolora! Šta ako se niste validirali u sopstvenom autu!?

 4. ariela kaže:

  molim u ime putnika namernika da se izvesti koliko ima toaleta uz put i njihova opremljenost wc papirom…ako je taj put put u Evropu…ova stavka je bitna…i hvala naravno i rts i ekipi Sat…srecan put i da se vratite zivi i zdravi…s bozjom pomoci!

 5. himalajac kaže:

  ako im vremenske prilike omoguce, mozda stignu cak i do Borca Grede..

 6. Ana kaže:

  Stefan Dečanski….Ako ste mislili na Bulevar despota Stefana,on je Lazarević,a ne dečanski…….

 7. Ja kaže:

  …на 12. км, са десне стране коловоза, наилазимо на говно које је највероватније животињског порекла…

 8. fijatov komponentas kaže:

  citati kao da ih je sam Mirko napisao i izgovorio sa posebnim osvrtom na snabdevenost TNG:))…hahaha….svaka cast za vest!!

 9. ariela kaže:

  kako znas da je zivotinjsko?

  1. Kum Spasoje kaže:

   Zato što je ista životinja zgažena na 18.kilometru.

 10. jovana kaže:

  kakav bulevar stefana decanskog?:D i koji pevec? :D

 11. ehm kaže:

  Neobavestenost, to ti je
  Ja mislio da je Alvirovic obavesten da Pevec ne radi vec godinama

 12. apostol kaže:

  “Patrola SAT će ovom prilikom pozdraviti i nagraditi Radio Bonton iz Borče, koji svojom muzikom, izborom melosa i nota umetnika muzičkog pravca JUŽNI VETAR održava sve vozače i suvozače na Route 666 Beograd-Zrenjanin danima i noćima budnim”

 13. Dejan kaže:

  Patrola SAT ce iskoristiti priliku kako bi testirala navigacioni sistem GPS Nais Elektronika.

 14. bob kaže:

  Pevec je na pancevackom a borca na zrenjaninskom putu. inace, recite gosn alvirovicu da upakuje hranu, vodu i kamp opremu. Eventualno ribarski pribor za pecanje s mosta usled radova na istom.

 15. nash kaže:

  ako ne krenu do vikenda, od nedelje nek ponesu i pasos

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *