njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. sep. 2012

Snima se „Top lista bez nadrealista“

Nadrealisti na prvoj zajedničkoj fotografiji posle 20 godina

BEOGRAD, 26. septembar 2012 (Njuz) – Poznati muzičar i glumac Nele Karajlić najavio je da će uskoro u saradnji sa TV Prvom početi snimanje emisije “Top lista bez nadrealista”, koja će po imenu biti skoro potpuno ista kao i originalna Top lista nadrealista.

Gospodin Karajlić kaže kako je radni naziv emisije bio „Top lista nadrealiste“ ali da se od njega odustalo „jer se nije rimovalo.“

– Glavne uloge će tumačiti svi iz originalnog sastava, osim Đure, Fude, Šege, Minke, Dinke, Elvisa i možda još par glumaca. Samim tim će i na scenariju raditi svi koji su pisali kultne skečeve, osim ovih nekoliko koji se ipak neće pojaviti sada – izjavio je Nele Karajlić za Njuz i dodao da će se u seriji pojaviti još nekoliko smešnih Bosanaca koje je uspeo da pronađe „bez većih problema“.

– Najveći problem biće da poznate glumce Nikolu Koja, Vesnu Trivalić, Zorana Cvijanovića i ostale naučim bosanskom dijalektu, jer su sva istraživanja pokazala da je preko 40 odsto humora u originalnim epizodama činio bosanski govor – izjavio je Karajlić i dodao da će u seriju ući i neke fore koje nisu završile u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, koje su „podjednako dobre kao i one koje su ušle u šou“.

Prema informacijama koje smo dobili iz producentske kuće „Adrenalin“, serija će imati neuporedivo veći budžet od originalne emisije, jer je to „jedini način da se verodostojno prikaže duh nemaštine i krize koja je pratila većinu kultnih epizoda ovog serijala“.

Goran Mirković

Redakcija Njuz

 1. miki kaže:

  Nadrealisti bez Djure? Ma daj..

 2. Djole kaže:

  Retko kad omašite. Sad jeste. Porasli ste vremenom, zasluženo, ali još ste mali da se zajebavate sa Neletom. Zna se ko je Nele, zna se ko je dr. Nele Karajlić sa Univerzitta u Sokocu. Šiber je počeo da fercera još 92, kao što i sada fercera. Postao je ono čemu su se zajedno sprdali. Elvis se povukao, radi na radiju. zena bi mogao da se priključi, kao i Đura. Verujem da će tu biti i Ogi, Rizo i ostali. Možda Sejo, al čisto sumnjam, nekako nije zaslužio.

  Videćemo, neće to biti na onom nivou, ali će biti za klasu iznad današnjih Kesića, Ivanovića i ostalih.

  Učili ste od Neleta. Ne ide, momci, to tako.

  1. premijer iz senke kaže:

   Pusti zlotvore Nele, opravices ti NeNadrealiste ko Mrka autoput.

 3. Паја kaže:

  Pozdrav Neletu, alias Djole!

 4. Lucano kaže:

  Ne da niste omašili nego ste pogodili kao Ivana Maksimović na OI 10.9 .

  Čuj, “nemoj sa Neletom da se zajebavaš” :-)))

 5. e... kaže:

  sisanje motke bez motke

 6. Licimur kaže:

  Ne znam koji će mu ovo, sve je gluplji taj Janković. Zapravo prijeratni TLN ne može imati nastavak u nekom drugom vremenu, što je pokazao i onaj Nadreality show

 7. coa kaže:

  Bez Djure i ekipe??Ja sam Bosanac al to meni nema nikakvog smisla (ufff jbg mozda zato shto sam Bosanac).

 8. landarina kaže:

  Zafalilo Neletu para. Tako i Brega, kad zafali para, a on u supermarket, nakupuje ploča (nekad) i CDova (danas), eto ti očas albuma…

 9. fikkret kaže:

  Bez Djure i … ali sa karadjičem,mladićem…

 10. Alpska "Šljiva" kaže:

  Bre, TLN sa Moravu!

 11. niki kaže:

  Cuj 40 posto humora cinio bosanski govor!!? Koji je ovo luzer napisao? Znate biti simpaticni ali ovo je kao kad bi Milivoje Cirkovic rekao da Ronaldo ne zna igrati fudbal.

 12. WTF kaže:

  – Đe si, bolan, Nele? Pa šta je bilo, đe je zapelo?
  + Pa valjal ovako?! Pa nemoj mi, bolan, ministre! Pa jel smo se dogovorili?! Pa vidi standard kakav je! Vidi kako vi političari živite! A raja tako, a?! Ma ubiću i tebe i precednika!
  – Stani bolan!

  AOOOOOU HEEEEPEEEEEEK!!!

  – Hepek – EU budućnost, he he! Šta je, bolan, Nele? Šta je bilo, bolan, šta se desilo? A? Šta je bilo, đe je zapelo, bolan Nele? Pa zar ja i ti da se natakarimo jedan na drugoga? Ovde živimo hiljadu godina – glasao si za mene…
  + Ajde ba ministre, pa gde bi ja ruku na tebe!
  – Ja bolan, he he!
  + Dobri moj ministre! Kako su tvoji?
  – Reci mi Nele, šta bi sa novim Nadrealistima?
  + Ko? Vesna, Kojo, Cvijanović i Prva? Ma nek pasu jooooj, pa đe ćeš stoci objasniti?! Repa ko repa – nije sve u parama!
  – Auuu, jbte, ovaj otkino totalno! Znaš šta? Ajmo mi kod kuće, gledat skupštinu i crtane filmove.
  + E valja! Paju Patka i Mirka Cvetkovića pa dok se boje ne rastope!

 13. Dr. Profesor kaže:

  Svaka cast ljudi na tekstu..-:)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *