njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. okt. 2019

SNS dala prvi zadatak novoj članici Ani Brnabić da ostavlja komentare na Blicovom sajtu

BEOGRAD, 11. oktobar 2019, (Njuz) – Srpska napredna stranka daja je danas prvi zadatak svojoj novoj članici Ani Brnabić, koji se sastoji od ostavljanja komentara na sajtu Blica, saznaje Njuz.

Ona kaže da je zahvalna stranci što ima obzira prema njoj kao početnici, pa su joj dali da radi samo komentare na Blicu, dok su je za sada poštedeli Kurira, Informera, Aloa, B92 i Telegrafa.

– Nije toliko teško, unapred dobijem jasno formulisan stav, koji treba da prepričam svojim rečima, što me dosta podseća na moj posao – izjavila je ova nova članica SNS.

– U principu se sve svodi na to da u prvom delu pohvalim sadašnju vlast, a da u nastavku podsetim na silne pare koje su Đilas i ekipa pokrali dok su bili na vlasti – otkriva gospođa Brnabić.

Ona kaže da je svesna da je ovo tek početak i da će već naredne nedelje krenuli da lupa pluseve i minuse.

– Bliže se izbori, pa me verovatno očekuje i lepljenje predizbornih plakata, a ako se pokažem, ko zna, možda i budem nosila stranačku zastavu na nekom mitingu – ne krije uzbuđenje ova nova naprednjakinja, koja ne krije da bi članstvo u ovoj stranci moglo znatno da joj pomogne i u karijeri.

Marko Dražić i Viktor Marković

  1. voya montoya kaže:

    Vidimo se na standu SNS-a,gde se vrzmaju ljudi u belom,belim jaknama,koje lice na ludacke kosulje…A prilaze im slicni radoznalci…!!

  2. Mika Fleka kaže:

    Možda je unaprede u vikara, i da viče nešto od ponuđenog: ACO SRBINE, UA FAŠISTI, TAKO JE! Za početak može da viče TAKO JE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *