nazad na vrh

SNS dala prvi zadatak novoj članici Ani Brnabić da ostavlja komentare na Blicovom sajtu

BEOGRAD, 11. oktobar 2019, (Njuz) – Srpska napredna stranka daja je danas prvi zadatak svojoj novoj članici Ani Brnabić, koji se sastoji od ostavljanja komentara na sajtu Blica, saznaje Njuz.

Ona kaže da je zahvalna stranci što ima obzira prema njoj kao početnici, pa su joj dali da radi samo komentare na Blicu, dok su je za sada poštedeli Kurira, Informera, Aloa, B92 i Telegrafa.

– Nije toliko teško, unapred dobijem jasno formulisan stav, koji treba da prepričam svojim rečima, što me dosta podseća na moj posao – izjavila je ova nova članica SNS.

– U principu se sve svodi na to da u prvom delu pohvalim sadašnju vlast, a da u nastavku podsetim na silne pare koje su Đilas i ekipa pokrali dok su bili na vlasti – otkriva gospođa Brnabić.

Ona kaže da je svesna da je ovo tek početak i da će već naredne nedelje krenuli da lupa pluseve i minuse.

– Bliže se izbori, pa me verovatno očekuje i lepljenje predizbornih plakata, a ako se pokažem, ko zna, možda i budem nosila stranačku zastavu na nekom mitingu – ne krije uzbuđenje ova nova naprednjakinja, koja ne krije da bi članstvo u ovoj stranci moglo znatno da joj pomogne i u karijeri.

Marko Dražić i Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Vidimo se na standu SNS-a,gde se vrzmaju ljudi u belom,belim jaknama,koje lice na ludacke kosulje…A prilaze im slicni radoznalci…!!

  2. Možda je unaprede u vikara, i da viče nešto od ponuđenog: ACO SRBINE, UA FAŠISTI, TAKO JE! Za početak može da viče TAKO JE.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix