njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

09. jun. 2013

SNS nije osvojila nijedan glas na izborima za predsednika gradskog odbora DS-a

Izbori pokazali da demokrate i dalje uživaju veliko poverenje u svojoj stranci/FOTO: Tanjug - Filip Krainčanić

BEOGRAD, 9. jun 2013, (Njuz) – Na izborima za predsednika beogradskog odbora Demokratske stranke Srpska Napredna stranka nije osvojila nijedan glas, saopštio je danas Gradski odbor DS.

Prema podacima Izborne komisije Gradskog odbora na 113 biračkih mesta na teritoriji grada Beograda, koja su bila otvorena u subotu od 8 do 21 sat, glasalo je više od 10,000 članova beogradskog odbora i niko od njih nije ukazao poverenje naprednjacima.

Predsednik Izborne komisije Gradskog odbora DS Dejan Živković saopštio je da su prva dva mesta na izborima osvojili članovi DS-a, dok sve ostale stranke zajedno nisu uspele da skupe nijedan glas.

– Obrađeni su glasački listići sa svih biračkih mesta i sada već slobodno mogu da kažem da su kandidati DS-a na ovim izborima osvojili rekordan broj glasova. Balša Božović je osvojio 65 odsto, a Dragan Šutanovac 35 procenata glasova . Važno je napomenuti da je sve prošlo u fer i korektnoj atmosferi, da na biračkim mestima nije bilo neregularnosti, niti je bilo žalbi stranaka na sam tok izbornog procesa – istakao je Živković.

Novoizabrani predsednik beogradskog DS-a Balša Božović, kaže da je ova pobeda dokaz da demokrate i dalje uživaju veliko poverenje u sopstvenoj stranci.

– Ovo je velika pobeda DS-a. Izbori su pokazali da DS poseduje legitimitet i snagu da vodi svoj gradski odbor. Veoma mi je drago što su članovi DS-a prepoznali naš cilj i našu energiju, i jasno stavili do znanja da više veruju DS – u od SNS-a – napomenuo je Božović.

On je poručio naprednjacima da je ovo prava i ubedljiva pobeda jedne politike i da je to realno stanje stvari, a ne Zemun gde je za SNS glasalo samo 16 procenata biračkog tela.

Soko Sokolović

Marko Dražić

 1. Okan kaže:

  Ako je sve regularno onda im stvarno nema ravna! bravo za DS

 2. Mare kaže:

  DS, vecita i najbolja inspiracija za humor. Svaka cast, vec 10 min se smejem.

 3. Raca kaže:

  Pa kakve veze SNS ima sa izborima u DS

  1. aleksandar kaže:

   takve sto si ti zaluto sa fejsa

   1. aleksandar kaže:

    mada, mogli bi da pokrenu nekakavu razmenu clanova i rad u drugim strankama, kao, za poboljsanje saradnje i razmene iskustava, nesto kao razmena studenata…

 4. scoby kaže:

  Koja sprdnja od stranackih izbora. Steta sto gangula nije ucestvovao, bilo bi jos smesnije.

 5. Srboljub kaže:

  Toma Nikolic i Aca Vucic tvrde da su u gradskoj kanalizaciji pronasli dokaze da su izbori pokradeni i da je novi predsednik gradskog odbora DS-a Tomislav Nikolic!

 6. Miloje kaže:

  Crnogorska centrala DS u srbiji posebno ističe nikada prevazidjen uspeh svoje filijale DS u beogradu.

  1. scoby kaže:

   Čegović je Balšo?

 7. aleksandar kaže:

  neko jos negde glasa za nesto?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *