SNS apeluje na sve one koji nisu na ovom spisku, a koji ne podržavaju Vučića da se jave najbližem odboru SNS-a kako bi bili stavljeni na spisak
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

28. feb. 2018

SNS objavila spisak građana koji nisu za Vučića

BEOGRAD, 28. februar 2018, (Njuz) – Srpska napredna stranka objavila je u više dnevnih novina spisak svih građana Srbije koji ne podržavaju lidera stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Na spisku se nalaze brojni profesori univerziteta, umetnica, sportista, ali i automehaničari, pekara, prodavci na pijacama, nezaposleni, otpušteni, poljoprivrednici…

Na pitanje kako znaju da baš ti građani ne podržavaju Aleksandra Vučića, iz SNS odgovaraju da je verovatnoća za grešku veoma mala.

– Prilikom pravljenja spiska koristili smo se najsofisticiranijim metodama. Analizirali smo aktivnosti građana na društvenim mrežama, pomogao nam je i član naše stranke Bratislav Gašić, a dosta informacija je prikupio i naš kol centar. Znate, kad smo pozivali one koji nas podržavaju, naleteli smo slučajno i na one koji su protiv nas – objašnjavaju u SNS-u.

Ipak, ističu da svi koji smatraju da su se nepravedno našli na listi to mogu i da demantuju.

– I kad smo objavili listu onih koji podržavaju našeg predsednika javili su se neki koji su rekli da to nije tačno, da nikakvu podršku nisu dali i uputili su demanti. Isto važi i sada. Ako se neko našao na ovaj listi, a ipak podržava Aleksandra Vučića, neka uputu javni demanti i sve će biti u redu – poručuju iz stranke.

Srpska napredna stranka takođe apeluje na sve one koji nisu na ovom spisku, a koji ne podržavaju Aleksandra Vučića da se jave najbližem odboru SNS-a kako bi bili stavljeni na spisak.

Bane Grković

 1. Baba kaže:

  Na tom spisku nema nijednog penzionera, jerbo se podrazumeva da nisu protiv.

  1. Tagore kaže:

   Kako da nema?
   Domaći penzos je kapitalista PUPS ili 100% obrazovan u JS.

 2. Mladen kaže:

  Treba provjeriti dijasporu i sve Srbe van granica Srbije. Hoće pasoš Srbije, moraju glasno da laju AV,AV…

 3. Tagore kaže:

  Dragi Bane Grković,
  Zaboravio si da pomeneš “MISSING PEOPLE”.
  Pet miliona otpisanih Jugoslovena su proterani iz rođenih kuća, i ne znaju gde se nalazi ta tvoja SNS zemlja.
  ‘Fala Bogu, svi protera svako od njih je naučio da studira “and to boost his daily capital of self-confidence in the world”!
  “TO BOOST” je sopstvena kontrola jača od slabosti; “BOOSTER” je pojačalo ili neka doza sećanja.
  Opčinjeni i nedorasli SNS novinari pišu da se u Pašaluku prodaju dve kule i legalne vikendice na vodi po bustovanoj ceni, a bilo gde u svetu jedna kuća od kamena i od plemetih drvenih greda košta 25-100 hiljada dolara.
  (Bašta od hektar-dva, mahagoni drvo, palme, nacionalni cvet, zelje i koprive su uračunati u navedenim cenama.)

 4. zivorad stankovic kaže:

  Mozete misliti koliko ovih profesora,dr,mr,prima plate iz buzdeta,a oni su ti koji obrazuju nasu decu.Ne im je na cast!

 5. peric kaže:

  Preminuli, nestali, skoro doseljeni, bugarski turisti sa pravom glasa, i nekoliko stotina hiljada tetaka iz Kanade i Mitrovice nisu na spisku. Oni su se prvi javili.

 6. voya montoya kaže:

  Ovom prilikom zelim da demantujem insinuacije da sam uzeo vise upaljaca,mnostvo olovaka i dva cegera,te da sam akterima-aktivistima ,dao komsijine podatke,kao sigurnom glasacu SNS(former SRS-YUL ).Kao prilog ovom demantiju,smislio sam i vise slogana,poput ovog: Za Izbore-spremni…!!!

 7. milan (nisam odavde) kaže:

  Sad je jedino važno da spisak preraste onaj drugi spisak – i sve će biti u redu!

 8. zivorad stankovic kaže:

  Tata,hocu i ja!

 9. Bane A kaže:

  Evo razlike između sadašnjeg vremena i Miloševićeve vladavine: tada su neistomišljenicima odbijali bubrege u policiji, a danas paze da te bubrege ne oštete, jer treba da ih prodaju svom koalicionom partneru iz Prištine.

 10. scoby kaže:

  I sad će svi sa ovog spiska morati naiskap da popiju po litar ricinusovog ulja, kad im unapređeni jehovini svedoci pokucaju na vrata. Bata Andrew već uvezao neophodne zalihe…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *