nazad na vrh

SNS optužuje Jankovića da funkciju predsedničkog kandidata koristi za svoju političku promociju

SNS optužuje Jankovića da želi da zauzme predsedničku fotelju

BEOGRAD, 9. februar 2017, (Njuz) – Srpska napredna stranka izdala je saopštenje u kome je Sašu Jankovića optužila za zloupotrebu funkcije predsedničkog kandidata i njeno korišćenje za sopstvenu političku promociju.

U ovoj partiji tvrde da ovakvo ponašanje predstavlja direktan udar na institucije i upozoravaju da neće ostati nemi na slične provokacije.

– Svi građani su imali priliku da se uvere da je Janković odmah po objavljivanju svoje predsedničke kandidature direktno i na najgrublji način svoju novu funkciju počeo da koristi u političke svrhe – objašnjava Zorana Mihajlović potpredsednica SNS-a.

– Kritike koje upućuje na račun republičke vlade i njenog premijera samo su deo bezočne kampanje čiji jedini cilj je zauzimanje predsedničke fotelje i privilegija koja ova pozicija nosi sa sobom. Potpuno je neprimereno da jedan kandidat za predsednika koristi svoj položaj na ovakav način i brutalno deazvuiše ovu funkciju – kaže, između ostalog, Mihajlović.

Naprednjake su saopštenjem podržali i njihovi koalicioni partneri iz Socijalističke partije koji su oštro kritikovali Jankovića zbog političkih izjava koje je dao odmah po stupanju na položaj predsedničkog kandidata. U vladajućoj koaliciji se sve glasniji pozivi na njegocu smenu sa ove funkcije i najavljuju da će, čim smisle, objaviti koji centri moći finansiraju njegovu kampanju.

Bojan Savić

  1. Saši Jankoviću samo ukazuju da nije dovoljno da je kvalifikovan i da je obavljanjem dosadašnjeg posla pokazao da je pravi kandidat za funkciju predsednika, nego da prvo mora da malo spava na stiroporu i to bez hrane!

  2. Cekaj, jel oni to optuzuju coveka koji ce biti predsednicki kandidat da hoce da postane…predsednik?! Alo moroni, to i jeste svrha kandidature, naravno da hoce da postane predsednik. I naravno da se politicki promovise. Boze, ovi su toliko glupi da je to vec smesno. Ako iko iskreno veruje u ove gluposti mora odmah na lecenje.

  3. Ko koga,,, ne znam,ja sam mator za to!

  4. A šta će biti sa fondom Dragica Nikolic?

  5. Sta će ozbiljna vest u zajebanciji?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix