nazad na vrh

SNS organizuje masovni protest protiv čistog vazduha

Naprednjaci podsećaju na loš uticaj čistog vazduha

BEOGRAD, 7. decembar 2021, (Njuz) – Srpska napredna stranka neće nemo posmatrati napade koji stižu od ekoloških aktivista i odgovoriće na njih veličanstveni skupom na kome će jasno iskazati svoj protest protiv čistog vazduha, saznaje Njuz.

Naprednjaci pozivaju sve dobronamerne građane da uzmu učešća u protestu kako bi demonstrirali nacionalno jedinstvo po ovom teškom pitanju.

– Napredak Srbije je osnovni cilj naše partije i nećemo se zaustaviti dok god ga ne ostvarimo – jasna je premijerka Srbije i potpredsednica SNS-a Ana Brnabić – Čist, nezagađen vazduh je kočničar razvoja Srbije i mi nećemo trpeti njegovu diktaturu. On uporno radi protiv interesa građana i države, sistematski truje svaku poru našeg društva i to mora stati – objšnjava ona i nastavlja – Spremni smo da pozovome svoje pristalice na veliki, opštenarodni protest na kome ćemo jasno i glasno reći šta mislimo o njemu i njegovom štetnom delovanju. Naši članovi će već narednih dana izaći na teren, obilaziti najugroženija područja i upoznati građane sa katastrofalnim posledicama koje čist vazduh ostavlja iza sebe.

Premijerka je negirala da promene zakona o referendumu i eksproprijaciji imaju ikakve veze sa ovim protestom.

-Zakoni se ne donose zbog pojedinačnih slučajeva već da traju i primenjuju se na sve. Ipak, moram naglasiti da su ovi zakoni neophodni ako Srbija želi da ide još brže napred. Da smo ranije doneli zakon o eksproprijaciji, odavno ne bismo imali problema sa čistim vazduhom – dodala je ona.

Kako saznaje Njuz, članovi SNS-a se uveliko pripremaju za ovaj protest. Već su izradili prigodne trensparente, a neke od parola koje se nalaze na njima su “Nećemo čist vazduh u Srbiji“ i “Čist vazduh, marš sa Drine“.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , ,
  1. А што да не рио тинто, и овако смо под српском нарко-сектом постали европски лидер што се загађености ваздуха тиче. Већ смо шампиони, не можемо да будемо “првљи”, дај и неку нуклеарку, да обезбедимо титулу, али да бабић ваздуплохов буде наш Хомер Симпсон, инспектор за безбедност. И ако није проблем, мало бесплатне рекламе: “Што ес-ен-ес потрује, “Есенса” исцељује” (о индикацијама, мерама опреза и нежељеним реакцијама посаветујте се са председником локалног одбора владајуће банде)!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix