nazad na vrh

SNS osvojio dve trećine mesta u Covid ambulantama

Još nisu poznata imena svih kandidata za budući sastav u Covid ambulantama

CELA SRBIJA, 29. jun 2020, (Njuz) – Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri ostvarili su veliki uspeh osvojivši dve trećine mesta u Covid ambulantama, saopštila je danas Republička izborna komisija.

Prema obrađenim izveštajima iz više od 70 posto Covid ambulanti već sada sa sigurnošću možemo reći da je SNS napravio ubedljivo najbolji rezultat.

– Preliminarne projekcije pokazuju da će kolacija okupljena oko ove partije imati preko 60 posto zaraženih. Kada se ti procenti raspodele u mesta po bolnicama, naprednjaci će zauzimati negde oko dve trećine kapaciteta – kažu u RIK-u.

U SNS-u nisu krili oduševljenje ovim rezultatom. Ističu da je korona prepoznala njihov dosadašnji rad i ukazala im puno poverenje.

– Ovo je najbolji izborni rezultat u istoriji srpskog parlamentarizma – oduševljeno je prokomentarisao predsednik SNS-a Aleksandar Vučić na velikom slavlju upriličenom ovim povodom – Ako uzmemo u obzir da smo se sve vreme susretali sa opstrukcijama onih koji su bojkotovali izbore, videćemo koliko je bilo teško ostvariti ovoliki broj zaraženih. To naš uspeh samo čini još većim i dražim. Ovo su, bez ikakve sumnje, bili najregularniji izbori za Covid bolnice u istoriji i zato sam zahvalan svima koji su na njima učestvovali. Čestitao bih, ovim putem, svima koji su na njima osvojili mandate. Pred nama je veliki posao i učinićemo sve da opravdamo poverenje koje smo dobili – poručio je Vučić.

Rezultati su još uvek nezvanični pa se može samo spekulisati o imenima onih koji će na kraju završiti u bolnicama.

Za sada su svoje mesto osigurali Aleksandar Vulin, Maja Gojković, Slaviša Mićanović i Marko Čadež, a naprednjaci kažu da imaju dovoljno dobrih kandidata za sva mesta i da će konačnu listu objaviti posle stranačkih konsultacija.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ovaj pogonski geometar sa slike koji se grli sa Yulinima, verovatno ima fabrički ugrađen respirator (sa vraćenom kilometražom u Šabcu). Ali zato je lažni dr Mali lažno zaštićen maskom (bolje da je nosio onu skrojenu od starih gaća koje nosi većina Srba)…

  2. Pa u kutiju su slali listiće, a lično su popunjavali ambulante!

  3. A od opozicije nijedan. Nece from u koprive.

  4. Hej Corono pusti parruu jace, na Acine navijace…!!
    Sve najace …!! ( uoceni pozdrav medju SNS simpatizerima…? )

  5. Oooo, mrrrzioci, dokle više! Zašto vaše lične neuspehe i nezadovoljstva uvek pripisujete drugima?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix