nazad na vrh

SNS ponudio posao Desanki Maksimović dok se ne snađe

SNS nije uspeo da nađe gospođu Desanku na adresi koju imaju u evidenciji

BEOGRAD, 6. jun 2020, (Njuz) – Srpska napredna stranka uputila je književnici Desanki Maksimović poziv da se javi nadležnima u tom partiji kako bi joj obezbedili privremeni posao nakon što je izbačena iz nastavnog programa za srednju školu.

Iz SNS-a su poručili da znaju kako izgleda ostati bez posla u teškim vremenima i da je najmanje što su mogli da učine da pomognu književnici “dok se ne snađe”.

– U svakom zlu ima nečeg dobrog. Na svu sreću, bliže se izbori, pa smo u mogućnosti da gospođi Maksimović ponudimo dosta poslova vezanih za kampanju kao što su lepljenje plakata, deljenje flajera i promotivnog materijala, prikupljanje sigurnih glasova i mnogo toga drugog. Ukoliko se gospođa Maksimović dobro pokaže, postoji mogućnost i da je zaposlimo za stalno na poziciji autora saopštenja i komentara na društvenim mrežama. Čuli smo da gospođa Maksimović dobro barata rečima, a to je ono što je nama veoma potrebno – rekao je za Njuz sagovornik iz SNS-a koji je želeo da ostane anoniman.

Kako je naš sagovornik naveo, oni su odlučili da joj se javno obrate jer nisu uspeli da je nađu na adresi koja se nalazi u stranačkoj evidenciji penzionera.

– Koliko smo videli, gospođa Desanka nije podigla nijedan paket pomoći tokom pandemije, a nije joj uplaćeno ni 100 evra jer joj račun nije aktivan. Zato je molimo ovim putem da nam se javi kako bismo joj pomogli da prevaziđe ovu tešku situaciju – poručili su iz SNS-a.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Nemojte ljudi da dovodite u vezu Desankino ime i lik sa tiranima i mrcinama koje unistavaju ovu zemlju. Pa ni za racun sale. Tuzno je sve ovo.

  2. Gospodji Maksimović su posebno naglasili da očekuju od nje da, dok lepi plakate i bavi se drugim aktivnostima, može slobodno da peva pesmice koje veličaju vodju i njegovo delo i stalno se vrte po nacionalnim frekvencijama. Posebno su joj naglasili da očekuju da sigurno glasa za SNS u predstojećim, veoma neizvesnim izborima, gde im je svaki glas bitan!

  3. Ovo nije ni malo duhovito.

    • Tako je to kad , Prdcednik…ne moze izaci na kraj sa huliganima..!! Kako onomad rece…nema konsesusa u drustvu , za borbu protiv ove roditeljske borbe i posasti Srbije…A i MUP, pise tzv. Bele knjige i dostize Desanku Maksimovic…

    • Doduse , fali i Emir Kusturica, pa da slika iz Miloseviceve reanimacije SFRJ , bude kompletna…!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix