njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

14. jul. 2013

SNS šalje nove članove na kaljenje u DS

DS i SNS su pronašli interes u saradnji, poručuju Naprednjaci/FOTO: Medija centar Beograd

BEOGRAD, 14. jul 2013, (Njuz) – Zbog velikog interesovanja koje vlada za pristupanje u redove Srpske napredne stranke naprednjaci su doneli odluku da sve novopridošle članove pošalju na kaljenje u redove Demokratske stranke, saznaje Njuz.

Kako ističu u SNS-u, na ovaj korak su se odlučili jer je praksa tokom poslednjih godinu dana pokazala da se ljudi koji dolaze iz DS-a najbrže uklapaju u njihovu stranku.

Vladimir Cvijan, poslanik SNS i nekadašnji čovek DS-a, smatra da je članstvo u Demokratskoj stranci dobra osnova za pristupanje Srpskoj naprednoj stranci.

– Od kada smo na vlasti mi svakodnevno primamo nove članove, koji dolaze iz različitih stranaka, sa različitim navikama i političkim stavovima. Da ne bismo gubili previše vremena i energije na njihovo uklapanje u naš sistem rada i razmišljanja, rešili smo da sve koji žele da nam pristupe prvo pošaljemo na kaljenje u stranku iz koje dolaze članovi koji se najlakše prilagođavaju novom okruženju – objasnio je Cvijan.

– Tačno je da se programi ove dve stranke ne poklapaju previše, ali to i nije toliko važno jer su stranački programi, kao i politička uverenja, nešto što je podložno promenama i zavisi od trenutnih okolnosti. I mi i DS smo pronašli interes u ovoj saradnji, a to i jeste suština bavljenja politikom – napominje poslanik iz redova SNS-a.

Cvijan je dodao i da će u zavisnosti od toga kako se novi članovi pokažu na kaljenju biti određeno za koje su funkcije najpodobniji. Prema njegovim rečima, nekadašnji član demokrata Goran Knežević najbolji je primer i dokaz koliko članstvo u toj stranci može da doprinese političkom sazrevanju.

– Knežević je stoički podneo sve napade koji su dolazili iz “DS političke kuhinje” u aferi aflatoksin. I dok bi neki poklekli, Knežević ne samo da nije, nego je uspeo da ostane na mestu ministra poljoprivrede – zaključio je Cvijan.

Soko Sokolović

Bane Grković

 1. Nada kaže:

  Taj Cvijan uvek ostane živ a baš ume da stvar prikaže uvrnuto

 2. nesportski tip kaže:

  Vrlo napredno i demokratski, svaka cast!

 3. arko kaže:

  Ako je rukovodstvo iz SRS, zašto članstvo ne bi moglo biti iz DS?

 4. aleksandar kaže:

  kad dinkica posalju na kaljenje u padinjak ii neku drugu vladinu ustanovu zatvorenog tipa, ja cu ponovo glasati u srbiji.

  1. celtic kaže:

   Ja bih ga poslao na Goli otok i tamo ga tjerao da broji borove iglice. Dok god diše, morao bi brojati nešto osim love, ali je pozitivno što bi pred smiraj života shvatio šta je to opipljivost posla.

 5. Славко kaže:

  СНС-овце у ДС-овце, или обрнуто – млеко исто, блеје исто, само друга ливада.

  1. 100 kaže:

   Na zalost, livada je ista.

 6. scoby kaže:

  Mali aca već dugo preti (španska serija), da će zameniti 15 ministara/gazda javnih kuća/državnih sekretara itd. iz SNS-a! Pa jedva je navatao 15 originalnih šešeljoida za tako odgovorne funkcije. Sva sreća da se SNS ubrzano popunjava “kvalitetnim” preletačima svih vrsta i kategorija.

 7. Tagore kaže:

  Još jedan lider dobre hrane u regionu na godišnjem odmoru otkriva Veliki Trnovac:
  http://www.blic.rs/data/images/2013-07-13/360781_veliki-trnovac01apfoto-visar-kryeziu_f.jpg

 8. Tagore kaže:

  http://www.blic.rs/data/images/2013-07-13/360782_veliki-trnovac02apfoto-visar-kryeziu_f.jpg
  Izvoz domaćih tepiha u Briselu.
  Kako se kaže ”sofra” na naprednjačkom jeziku?

 9. Tagore kaže:

  ‘Оћу и ја да женим најмање две мираџике или ништа…
  ‘Оћу да ми прва на магарету вуче све што једна мазга може да понесе и искуснију пратиљу да пази да ми се магаре и мазга не изгубе, док ја као главни поглавар у ‘ладовини на удобној клупи седим и уживам.

  Serbia, 21st century, Monday, 15 July 2013…

 10. Tagore kaže:

  ”Magandang Umaga, Veliki Trnovac” (Good Morning, Veliki Trnovac)
  – Dobro jutro, Veliki Trnovac!
  Makati City (Manila) ima najbednije beskućnike kraj pruge u južnom delu. U svakom drvenom naselju postoji samo jedan majstor (električar) koji svake noći krade struju i besplatno vuče bakarne žice do svake straćare, a svi ga zovu ”chief”, i dok se riba na žaru peče, šefu-električaru poklanjaju živo pile u ljusci ”balut egg” da proguta, za slučaj gubitka proteina u trećoj smeni.

  Ovi Filipinci su kulturniji i bogatiji u srcu od svih srpskih Velikih Trnovčanina. Čisti su u telu i u duhu svih Bogova naših, a izgubljenog turista i besplatno hrane u kuhinji oseke i plime.
  Pa prošetajte malo iz velikotrnovčanskih okvira vidika, bez zaborava da ste i vi moji Veliki Trnovčani…

  1. dvb kaže:

   Buraz da ti nisi na velikotrnovackom organskom proizvodu??

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *