nazad na vrh

SNS tvrdi da je Pajtić pokušao da dobaci Bijonse zastavu Vojvodine

Prisebni posetilac uspeo je da spreči Pajtića da poznatoj pevačici baci vojvođansku zastavu

BEOGRAD, 18. april 2013, (Njuz) – Srpska napredna stranka saopštila je danas da su došli u posed snimka na kojem se vidi predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić kako na koncertu Bijonse u Beogradu popularnoj pevačici pokušava da doda zastavu Vojvodine.

Naprednjaci tvrde da im je jedan posetilac koncerta poslao snimak na kojem se jasno vidi Pajtić koji sve vreme đuska u prvim redovima, a onda u jednom trenutku pruža pevačici pomenutu zastavu.

– Kada je na red došla pesma “Single ladies”, Pajtić je upao u trans, da bi u jednom trenutku iz džepa izvadio zastavu severne srpske pokrajine i krenuo da je dodaje Bijonse. Srećom pa je jedan priseban posetilac, koji je odmah uvideo o kojoj zastavi je reč, sprečio Pajtića u njegovoj nameri, i pre njega pevačici dodao srpsku zastavu koju je ona čvrsto prigrabila – rekao je član naprednjaka koji je želeo da ostane anoniman.

– Nakon što se popularna pevačica ogrnula srpskom zastavom, nekoliko minuta nije skidala osmeh sa lica, a njeno ushićenje su mogli da vide svi u Areni. Iako smo ubeđeni da bi i sama prozrela Pajtićevu nameru, ipak smo zahvalni momku koji je brzom reakcijom sprečio svetsku blamažu – zaključio je naš izvor iz SNS-a.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Stvarno? Ne znam, bio sam na koncertu, ali nisam stekao takav utisak.

 2. Divac. 100%.

 3. Пајтић:
  Стварно не разумем шта је ту спорно. Сасвим је све једно да ли се концерт одржава у главном граду, Новом саду, или у аутономном Новом Београду.
  Па оба су на левој обали граничне реке Саве.

  • Kada sam pročitao tvoj komentar prvo mi na pamet pao slikar Sava Šumanović!
   Ko ne zna zašto(ima i takvih)neka gugla.

 4. sprečio Pajtića u svojoj nameri = sprečio Pajtića u njegovoj nameri
  “Svoj” označava pripadanje subjektu, a Pajtić je objekat u ovoj rečenici

 5. Zar postoji zastava Vojvodine gde ja zivim.

 6. Ako Dinkić može da prodaje zemljište, naftna bogatstva i preostale firme iz Vojvodine strancima za male pare bez da pita Vojvođane, zašto Pajtić ne bi mogao da poklanja zastavu? I ja sam hteo švalerki da poklonim komšijinu kuću ali se to komšiji baš i nije puno svidelo.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix