njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

13. jul. 2016

SNS ubuduće prima samo članove sa najmanje tri stranke iskustva

SRBIJA, 13. jul 2016, (Njuz) – Srpska napredna stranka pooštrava kriterijume za prijem novih članova i najavljuje da će, ubuduće biti razmatrane samo prijave kandidata koji iza sebe imaju najmanje tri partije iskustva.

– Ponosni smo što je SNS je postao najveća politička partija u Srbiji, organizacija koja svojim članovima obezbeđuje brojne pogodnosti i privilegije i što nas ljudi, kao takve, prepoznaju – kaže članica predsedništva SNS-a Maja Gojković, – Prirodno je da na naša vrata svakodnevno kuca veliki broj kandidata koji žele da budu deo takvog okruženja. U takvoj situaciji prinuđeni smo da postavimo kriterijume kako bi dobili najkvalitenije kadrove koji SNS-u mogu da obezbede dugoročan i stabilan razvoj. Tri stranke političkog iskustva su minimum koji mora ispuniti svako ko želi da bude deo našeg tima.

– Naravno, ni ovo nije garant da će kandidati koji prođu izbor odmah dobiti neku visoku funkciju već će to zavisito od njihovog trenutnog položaja i političke težine. Bolje će se kotirati oni koji su na prethodnim izborima dobili poslanički ili odbornički mandat – detaljno je objasnila predsednica srpske skupštine.

Naprednjaci koji su nedavno prešli u tu stranku smatraju da je ovo dobra mera koja će znatno poboljšati kadrovsku strukturu i ojačati partiju u celini.
-Prelazak u SNS mi je otvorio mnoge perspektive, stabilnost, dinamičan posao, sve ono što u bivšim partijama nisam imao otkad nisu na vlasti. U novoj partiji su znali da cene moje, godinama sticano, političko iskustvo i pruže mi šansu da se potpuno ostvarim kao funkcioner. Mladi moraju biti svesni da put do ovakvog položaja nije lak, ali se na kraju i te kako isplati- rekao nam je Aleksandar Senić, koji je u SNS prešao iz SDS-a i sa sobom preveo ceo lokalni odbor. On je iskoristio priliku i pozvao svoje glasače da zaborave šta je pričao o naprednjacima prethodnih godina i poručio im je da ovako pokazuje koliko poštuje njihovu izborne volju i njihovu želju da on bude na vlasti.

 

Bojan Savić

 1. Sp kaže:

  Tri stranke – penal.

 2. Рубљов kaže:

  Драги снс,
  Шаљем вам свој цв у којем са поносом истичем да сам већ прве радне ноћи имала три странке искуства! За једномесечно искуство, а тек једногодишње, не бих знала рећи тачан број, али ако треба, ево нека буде цирка три стотине душа…
  шифра: Свака тица своме јату лети
  Мица радодајка

  1. Ja sam kaže:

   Majo, Majo…dzaba se krijes iza umetnickog imena Mica.
   Odma’ sam te prepoznao po saci medju kolenima.

  2. Sp kaže:

   Portaga za poslom u Srbiji, svodi se na sledeće: Žena mora da zna koga da kresne, a muškarac da zna koga da podmiti. Ili, se učlaniš u SNS, pa sve to isto, samo unazad.

  3. folirant kaže:

   Mico bre, ti ves sada imas nadspolovicnu vecinu. To je sada sve (m)oralno u politici. Cu ti dam i ja (po)drsku.
   Svi za Micu, Mica za sve.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Oni sa više od tri idu pravo na funkcije!

 4. zeks kaže:

  Nisam siguran koliko ce ovo poostravanje kriterijuma smanjiti priliv novih clanova,jer maltene svi politicki angazovani gradjani stariji od 23 godine ispunjavaju taj uslov.Bolje da su se drzali samo dosadasnjih zahteva,tj. da novi clan mora da se tri puta ljubi,da ima najmanje tri razreda osnovne skole (samo ukoliko ima pretenzije da bude clan predsednistva),da ima najmanje tri zuba i da se bar tri puta mesecno kupa.

 5. voya montoya kaže:

  …i da su svi patriotskog mentalnog sklopa,da su postdiplomci Demagoške akademije kao i polaznici večernje škole prosperiteta TV Pink…Poželjno uverenje od oftamologa,uverenje o vidjenju svetle budućnosti…

 6. Jan kaže:

  Vidim da su svi završili treći a razred tj 3a .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *