njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. dec. 2019

Socijalna služba oduzela oca Nebojši Stefanoviću

BEOGRAD, 25. decembar 2019, (Njuz) – Centar za socijalni rad oduzeo je jutros ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću oca Branka.

U obrazloženju ovog rešenja navedeno je da je stručni tim centra ustanovio da je Branko zbog zanemarivanja i neadekvatne brige sina postao učesnik afera i odlučeno je da bude poveren hraniteljskoj porodici.

– Naši radnici su više puta razgovarali sa ministrom Stefanovićem i pokušavali su da pronađu neko rešenje kako ne bi odvajali oca od sina, ali to nije dalo rezultata. Svakog dana su se pojavljivali novi dokazi o Brankovim sumnjivim poslovima i aferama u koje je umešan. Utvrđeno je da je ministar nesavesno obavljao ulogu sina, čime je ugrozio oca i njegov položaj, nakon čega je doneta odluka da se Branko izmesti u porodicu koja će paziti da ne postane deo još neke afere – rečeno je novinaru Njuza u Centru za socijalni rad.

Ovim povodom oglasio se i Nebojša Stefanović. On je istakao da će se svim silama boriti da mu što pre vrate oca.

– Rečeno mi je da mi neće oduzeti oca ukoliko za 15 dana rešim sve što je vezano za aferu u koju je umešan. Ja sam to uradio, uz veliku pomoć prijatelja, ali je Branko uprkos tome smešten u hraniteljsku porodicu. Odluku su obrazložili time da postoje novi dokazi o Brankovim aferama i da nisam podoban za sina jer nisam uspeo oca da zaštitim od umešanosti u njih – izjavio je Stefanović.

Ministar Stefanović je dodao da to što su mu oduzeli oca ima političku pozadinu.

– U pitanju je napad na Vučića – rekao je on.

Soko Sokolović

 1. biće tu, dok kažeš metro kaže:

  možda – zatvorska porodica?

 2. Baba kaže:

  Ne zna se koji je gori – sin ili otac. S.Sluzba treba da oduzme i ocu sinu i sinu oca. Onda su kvit. I mi smo kvit – Nemano ni oca ni sina slinu. Kome treba slinav sin i otac prevarant.?

 3. Djura kaže:

  Ma dobri su to decaci

 4. Slobodan kaže:

  Dali je to Dobar potez????
  Ili je jedan od naci a da se izbegne hapsenje!????
  Ili treba uhapsiti oca I sina I podignuti optuznicu protiv obojice?????
  Alal Srbijo….

 5. milan (nisam odavde) kaže:

  Sin ocu obezbedio neke dozvole, da kao penzioner bude aktivan i da se ne zapusti kao ostali, a on počeo iz jedne afere da ulazi u drugu. Oduzimanje oca od sina je bilo jedino moguće i ispravno rešenje, kako otac ne bi kvario, reputaciju, karakter i ličnost ovog čestitog diplomaca i ministra! Uostalom on ima političkog oca koji o njemu brine i čuva ga, pa mu biološki i nije potreban!

 6. Vlada kaže:

  Kina rešava ovakve probleme na stadionu, prijavljujem se ka egzekutor drage volje, samo da dođe pravda

  1. voya montoya kaže:

   Vazno je da nema nasilja u porodici…!! Mozda i zavrse na nacionalnom stadionu, u kastinskoj lozi , u direktnom prenosu RTS-e…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *