nazad na vrh

ŠOKANTNO: Muškarac ume da namesti krevet iako nije bio u vojsci!

BEOGRAD, 10. maj 2022, (Njuz) – Ognjen Vučurević (28) šokirao je juče svoje prijatelje kada je pred njima uspeo da namesti krevet, iako nikada u životu nije služio vojsku, saznaje Njuz.

Njegova dva prijatelja kažu da su pili kafu u Ognjenovoj sobi, kada je ovaj naglo ustao i uputio se ka krevetu.

– Pitali smo ga šta to radi, na šta nam je odgovorio da mu je neprijatno što mu krevet nije namešten i da će to da sredi. Prišao mu je i krenuo da zateže čaršav i namešta jastuk, kao da je to nešto najnormalnije – otkriva njegov prijatelj Miloš, koji je pokušao da ga spreči.

– Viknuo sam “stani, da li si lud”, pokušavao sam da mu objasnim da nije služio vojsku i da nema šanse da će uspeti da pravilno namesti krevet, ali mi je rekao da zna šta radi – otkriva njegov prijatelj i dodaje da je čak probao i fizički da ga spreči, međutim ovaj ga je odgurnuo.

– Gledali smo ga u neverici, sve vreme je ćaskao sa nama dok je nameštao krevet, čak nije ni bio previše fokusiran, kao da je sa pola mozga uspeo da sve obavi kako treba. Bez ikakve obuke, bez vežbi, spavaone, pasulja, ćebovanja i svega što se nauči u vojski, on je namestio krevet i nastavio da priča sa nama – kaže naš sagovornik i otkriva da njemu čitovog života krevet namešta otac koji je još 1987. godine služio u Bitolju.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix