Vozač kružio preko pet sati
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

21. mar. 2018

Spasen vozač gradskog komunalnog koji je satima kružio kod Bogoslovije

BEOGRAD, 21. mart 2018, (Njuz) – Vatrogasno spasilačka jedinica uspešno je danas spasila vozača gradskog komunalnog preduzeća, koji je satima bezuspešno pokušavao da izađe iz kružnog toka kod Bogoslovije, saznaje Njuz.

Prema rečima očevidaca, ovaj nesrećni vozač je ušao u kružni tok jutros, nekoliko minuta posle šest časova, da bi u njemu ostao nešto više od pet sati, kada je konačno spasen.

– Nakon prvog kruga sam pomislio da ću uspeti da se isključim ka Karaburmi, ali nisam uspeo. Rekao sam sebi da to nije nikakav problem, da ću obrnuti još jedan krug i onda izaći. Ni tada nisam uspeo, isekao me je jedan autobus, pa sam krenuo još jedan krug, kada me je isekao automobil. U narednih nekoliko sati me je iseklo još nekoliko stotina vozila – kaže ovaj vozač, koji je tražio da ostane anoniman. On napominje da ljudi koji nisu vozači ne znaju koliki je problem naći se u kružnom toku.

– Prvih sat vremena sam bio optimista i verovao da ću izaći za nekoliko krugova. U drugom satu kruženja je počela da me malo hvata blaga nervoza, da bi u trećem satu, nakon nekog 350 kruga, već počeo da psujem – otkriva ovaj nesrećni vozač i kaže da je srećna okolnost bila što su građani videli na televiziji snimak njega kako neuspešno pokušava da pronađe izlaz.

– Neko je pozvao policiju i večno ću mu biti zahvalan, jer da nije bilo njega verovatno bih i dalje kružio kod Bogoslovije – kaže naš sagovornik.

Marko Dražić

 1. средоје kaže:

  Добро је када се добро завршило, срећа је да није морао спасиоц из Фекетића лично да се ангажује. Надамо се да овај немили догађај неће утицати на реконструкцију владе.

 2. boljitak kaže:

  Sve je razjasnjeno. Uhvatila ga je gravitacija Venere.

 3. Jan kaže:

  Krademo fore od Kim Džong Una , gde su nekoliko puta kopirali goveda koja se pasu na paši da bi pokazali da u Severnoj Koreji ima mnogo govedine . Nismo ništa bolji .

 4. scoby kaže:

  Zato jutros nije bilo ni jedne grtalice na Miljakovcu, jer su sve raspoložive učestvovale u agitprop akcijama unapređenih šešeljoida. Užasnuti majstor u busu koji se tociljao kao sanke nizbrdo, je svom kolegi preko mobilnog pričao kako mu ne rade zadnje kočnice , ali zato na svu sreću ima ćelave letnje gume.

 5. voya montoya kaže:

  SNS dron-grtalica…??

 6. Milan kaže:

  Hahahahahahahahahahah

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *