njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. mar. 2012

Spektakularnim vatrometom biće proslavljeno raspisivanje izbora i početak predizborne kampanje

Očekuje se spektakularniji vatromet od onog prilikom otvaranja Mosta na Adi

BEOGRAD, 13. mart 2012, (Njuz) – Spektakularnim vatrometom sa Doma Narodne skupštine tačno u 19.30 biće proslavljeno raspisivanje izbora i početak predizborne kampanje, saopšteno je iz srpskog parlamenta.

– Prvobitna ideja je bila da tačno u trenutku kada predsednik Tadić i ja stavimo potpise na odluku o izborima bude ispaljen i vatromet. Međutim, u to vreme je dan i vatromet, koji će biti spektakularniji od onog na otvaranju Mosta na Adi, se ne bi video. Zbog toga smo ga pomerili za večernje sate  – rekla je predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović.

Ona je objasnila da su se na ovaj korak odlučili zbog građana.

– Građani i mediji su proteklih meseci pokazali izuzetno veliko interesovanje za izbore, koji će sve i kada biti održani. Očigledno je da im se građani raduju i da su ih se uželeli jer ih četiri godine nije bilo. Zbog toga smo odlučili da priredimo do sada neviđeni vatromet kod nas – rekla je Đukić Dejanović i pozvala građane da doću sa svojom decom na plato ispred Doma Narodne skupštine.

Šefica parlamenta pozvala je i sve stranke da se pridruže večerašnjoj proslavi.

– Ovo će biti i prilika da već večeras počne druženje građana i stranaka, a verujem i da će se predizbornoj kampanji, pored roditelja, obradovati i najmlađi jer će svakodnevno dobijati balone, hemijske olovke i druge sitne poklončiće – navela je predsednica Skupštine Srbije.

Bane Grković

 1. someone kaže:

  yess s! To! Jedva čekam. Uželeo sam se izborima! Juhu!

 2. trabant kaže:

  A mogla bih se zakleti da sam videla URS već do grla u predizbornoj kampanji…ili sam pogrešno protumačila kompletno okićeni enterijer fakulteta balonima sa diskretnim natpisom “dođi i ti”…odnekud mi beše poznat taj slogan…

 3. himalajac kaže:

  ako je zbog naroda, bolje da su proslavili paljenjem parlamenta i ministarstava, ali i samospaljivanjem pojedinih iz skupstine.
  narod bi se vise radovao

  1. celtic kaže:

   Ne, vješala su ključna riječ!

  2. Aleksandar kaže:

   Шта ће бити са Скупштином?

   1. himalajac kaže:

    pa vatromet

 4. mamamimi kaže:

  Građani se raduju izborima samo i isključivo zbog vatrometa. Nemojte da slučajno neko pomisli da nam, ne daj Bože, kuc kuc kuc, daleko bilo, pu dalje od moje kuće, nešto nije potaman. Mi smo svi srećni, veseli, zdravi i bogati. I onda je zazvonio budilnik…

 5. Pera kaže:

  Btw, sta se desava ako nevazeci listici osvoje vecinu? Jel smo onda svi poslanici?

  1. celtic kaže:

   Onda smo mi nevažeći….

  2. ja kaže:

   Зашто да буду неважећи? Изборите се да ваш глас против свих буде важећи: http://www.peticije24.com/peticija2012

 6. deda Stavra kaže:

  Vozim ja, kad na Gazeli guzva. Zastoj. Ide pandur. Pitam ga sta je, a on kaze: “Teroristi oteli celu vladu i predsednika i traze milion dolara, ili ce ih sve politi benzinom i spaliti! Evo idem i skupljam.” “Auh, kazem ja, pa daje li narod?” A pandur ce: “Pa kako ko, neko litar benzina, neko pet…”

 7. Zaz kaže:

  Meni se najvise dopao vatromet na devetom otvaranju mosta na preko Ade. Mada ni sedmo ni jedanaesto otvaranje ovog mosta nije bilo lose.

 8. ariela kaže:

  samo da ne bude onog “vatrometa” kad se objave rezultati…sami cemo sebe istrebiti…

 9. mirko kaže:

  vi opet o mostu kao da ce sa tim parama da finasiraju izbore a ne most

 10. slučajnaprolaznica kaže:

  BAM BAM BAM Jahači magle dovoljno brzo sedma patrola pred vratima BAM BAM BAM neću ništa da znam
  hajmo ruke gore svi!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *