njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

14. aug. 2013

Splav “Saund” ponudio posao obezbeđenju Palate pravde

Menadžment splava "Saund" smatra da obezbeđenje Palate pravde ima veliki potencijal

BEOGRAD, 14. avgust 2013, (Njuz) – Nakon što se fizički obračunalo sa dvoje građana na ulazu u zgradu suda, obezbeđenje Palate pravde privuklo je pažnju menadžmenta splava “Saund” koji su ih pozvali da nastave da rade i usavršavaju se kod njih, saznaje Njuz.

– Pregledali smo snimak iz Palate pravde na kojem se vidi kako obezbeđenje brzo rešava sukob sa problematičnim ljudima. Odavno nismo videli tako spretne momke, a moramo priznati da imaju dobre mišiće i da su lepo građeni, što savršeno odgovara našim potrebama – kaže za Njuz izvor iz menadžmenta “Saunda”, koji je želeo da ostane anoniman.

– Doduše, utvrdili smo i određene mane, poput onih da u sukob nisu pozvali još kolega, da nose značke sa identifikacionim brojevima, da u pojedinim momentima nisu bili dovoljno grubi, a posebno nas je iznenadilo da su građani u koliko toliko dobrom stanju mogli da napuste zgradu. Ako pristanu na ponudu da rade kod nas, naš tim će ih obučiti da isprave te nepravilnosti i da maksimalno usavrše svoje veštine – rekao je naš izvor iz splava “Saund”.

Iz obezbeđenja Palate pravde nisu želeli da komentarišu ove navode, već su nas uputili na sekretara Višeg suda.

– Čast je kada momke za koje ste odgovorni pozove jedna od najviših institucija za oblast obezbeđivanja kao što je splav “Saund” – kaže Nikola Uskoković, koji trenutno zamenjuje sekretara Višeg suda u Beogradu – Mislim da je fer da nam kao zamenu pošalju nekoliko svojih momaka koji su se već dokazali na polju obezbeđivanja objekata od nasrtljivaca, a očekujemo da za nas iz suda pošalju i besplatne ulaznice za splav.

Miroslav Vujović

INSPIRACIJA: Obezbeđenje Palate pravde maltretira građane

 1. aleksandar kaže:

  Ako su kerberi na ulazu, kuda si posao, mali veseljace?

 2. Stanko kaže:

  Od sad izlazim u Palatu Pravde – Bolje su batine

 3. himalajac kaže:

  dobitna kombinacija; kadija te tuce, kadija ti sudi

 4. Damir kaže:

  Nije problem ulaznica za splav, problem je izlaznica…

 5. Ender kaže:

  To nam treba u ova krizna vremena – saradnja privatnog biznisa i države. Samo je privatni sektor sposoban da prepozna pravi potencijal.

 6. Slavko kaže:

  Ja niš'a ne razumem i mlogo dugačak teskt.
  Al’ mi tveba pos'o i imam iskvustva na obezbeđenjima.
  Jel’ ovo adecco.
  Rek'o mi jedan prijatelj da se pvijavim.
  S’

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *