njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. jun. 2012

SPS poslao DS-u rajder listu za formiranje Vlade

Dačić insistira da svaka njegova izjava bude udarna vest u medijima

BEOGRAD, 23. jun 2012, (Njuz) – Uoči nastavka dogovora oko formiranja Vlade Socijalistička partija Srbije poslala je Demokratskoj stranci svoju rajder listu na preko stotinu stranica.

Kako Njuz saznaje, zahtevi socijalista ne odnose se samo na kadrovska rešenja i raspodelu resora već i na određene kriterijume koje je, kako kažu, neophodno ispuniti za uspešne pregovore.

Predsednik socijalista Ivica Dačić zahtevao je da mu se tokom pregovora, pored zasebnog toaleta, obezbedi i grupa novinara pred kojom će u svakom trenutku moći da održi konferenciju za štampu i ispriča sve ono što smatra da je u tom momentu dobro za njegovu poziciju u nastavku pregovora. Dačić insistira da svaka njegova izjava bude udarna vest, da uz nju ide slika na kojoj ima ozbiljan izraz lica i kao i da svi naslovi budu isključivo crne boje i boldovani.

Socijalisti su zahtevali i da se za Milutina Mrkonjića obezbede 72 pamučne polo majice, veličine XXL, crne boje, isključivo marke Lacoste. Za nekadašnjeg ministra infrastrukture neophodno je obezbediti i putne pravce koje će otvarati širom Srbije kao i rokove koje će probijati tokom novog mandata.

Pored toga, SPS je imao nekoliko zahteva koji se odnose na njihove koalicione partenere, pa tako u rajder listi stoji da Demokratska stranka mora da prihvati Dinkića za poželjnog partnera, da obezbedi još dve žirafe, ne starije od šest meseci, za zoološki vrt u Jagodini kao i da se u neposrednom okruženju Dragana Markovića Palme ne koriste izrazi “homoseksusalac” i “homoseksualizam”.

Podvučeno je da demokrate i njihovi koalicioni partneri moraju prema SPS-u da se ophode sa istim uvažavanjem kao i prema članovima sopstvene stranke, s tim što broj ljudi koje su socijalisti predložili za određene funkcije nije konačan jer postoji mogućnost da im se u međuvremenu povećaju apetiti.

Socijalisti su napomenuli da će ukoliko pregovori sa demokratama dožive neuspeh istu rajder listu poslati i Srpskoj naprednoj stranci jer bi, kako kažu, bilo jako neodgovorno sa njihove strane da koče formiranje vlade dodatnim zahtevima.

Soko Sokolović

 1. Vladan kaže:

  hahahahhahaha

 2. celtic kaže:

  Dokaz da nas sve treba pobiti i zaliti krečom, za svaki slučaj.

  1. cy kaže:

   Tako je !
   A za Dačića treba uz to još i glogov kolac – pokazalo se sa Slobom da nije dovoljno samo da umre.

  2. Rio de Žan Air kaže:

   Kakav monstruozni komentar. Prijatelju, ti imaš neki ozbiljni psihijatrijski problem. Odlepi se malo od tastature, popij lekić i nauči srpski jezik. Nemoj ovde da komentarišeš na gedžabosanskom jeziku!

   1. Slavisha kaže:

    Smaraš, Rio. Svi mi imamo neki psihijatrijski problem, inače ne bi bili “ovde”. Njuz-ogledalo je vrsta besplatnog sanatorijuma.
    Ali, gde je to “ovde”? Internet i Dačić i Stanija su ovde?
    Ako Ministarstvo prosvete dozvoljava na oficijelnim testovima iz srpskog jezika pravopisne greške u pisawu, pisanje na kom oćeš yaziku… zašto tebi smeta kako se “ovde” komentariše? Kako li se govori u Žan Airu?
    Komentar celtica jeste brutalan, ali… Rio, zar ti ne osećaš miris živog kreča u političkom vazduhu?

    1. Miki kaže:

     Haha CARE!!!!

   2. celtic kaže:

    Ako meni zboriš, prvo nauči da je ijekavica starija od ekavice. A gedže su (najdalje prije 3-4 koljena) rodile sve nas.

   3. Bane kaže:

    Rio, i za tebe treba kolac…

  3. sve vas mrzim kaže:

   Počevši od tebe.

   1. celtic kaže:

    Nick ti je miroljubiv, nema šta. Ja se nisam rodio da mrzim, a ti jednom objasni svojoj djeci zašto si tako ljut na sebe.

    1. landarina kaže:

     celtiče, prijatelju, ne nasedaj na provokacije :) to su bili samo slabašni povici iz hipnotisane gomile :D

 3. Miki kaže:

  Ovo je lista od proslih izbora :p

  1. celtic kaže:

   Ili od budućih… ;-)

 4. scoby kaže:

  A koliko pari cipela “Manolo Blanic” za Pufnicu? Koliko transfuzija za klan Krkobabica? Koliko “oslobodilackih” ratova za Pelevica? Koliko novih Bambilenda za dete marka?

 5. Milos kaže:

  A muzika i mikrofon za Miljacku, neku zgodnu pevaljku za Mrku da ne probija samo rokove, za Krku finansije i osiguranu dugogodišnju penziju da nas lepo uvede u svetlu budućnost, fali tu još dosta toga.

 6. mixon kaže:

  haaaaaaaaaaaaahhhhhhaaaahaha, mhahahahahaaahaaa, eeeeeeeeeeeeehhhhhhheeehehehehehe, ha ha ha ha…ehhhh joj…

  1. celtic kaže:

   E, pošto ti jedini čitaš kako treba, evo čuj iz 1. ruke našu novu himnu:

   http://www.youtube.com/watch?v=r2S1I_ien6A&feature=player_detailpage

 7. landarina kaže:

  Dačić s ozbiljnim izrazom lica…. hahahaha, ponavljam se al – Sokole, sokole :D

 8. Misantropicus kaže:

  posle silnih ovih spomenutih kolceva, jedu mi se raznici

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *