njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

04. jan. 2014

SPS proslavila još jednu nedelju u kojoj nisu raspisani izbori

Dačić zapevao tokom proslave

BEOGRAD, 4. januar 2014, (Njuz) – Socijalistička partija Srbija i ovog petka je organizovala veliko slavlje zbog još jedne nedelje tokom koje nisu raspisani vanredni republički izbori.

Kako saznaje Njuz, slavlje je započelo u sedištu ove stranke na Studentskom trgu, da bi se oko 22 časa članovi SPS-a, u pratnji trubača, preselili u jedan obližnji restoran, gde je žurka potrajala do ranih jutarnjih sati.

– Ovo već postaje naša mala tradicija, s obzirom na to da je ovo već 20. petak uzastopno koji ovako provodimo – izjavio je predsednik Izvršnog odbora ove stranke Branko Ružić.

On kaže da su prethodnih 19 proslava bile nešto diskretnije, ali da su na poslednjoj dali sebi malo oduška, zbog čega su po prvi put angažovali i trubače koji su pratili članove Glavnog odbora ove stranke po dorćolskim ulicama.

– Nakon nedavnog intervjua predsednika Tomislava Nikolića, u kojem je rekao da Srbija može da ima bolju Vladu, predsednik Dačić je samo kratko prokomentarisao “ljudi, gotovo smo”. Ipak, dani su odmicali i nisu do nas došle nikakve vesti o izborima, tako da smo uspeli da preživimo još jednu nedelju – oduševljeno otkriva Ružić.

Predsednik Izvršnog odbora kaže da ih je na rastanku menadžer restorana pitao da li žele da ga rezervišu i za naredni petak, na šta su mu rekli da je još uvek suviše rano za to i da će mu javiti u četvrtak, “eventualno u petak do 12”.
Na samom slavlju u nekoliko navrata mikrofon je uzeo i premijer Srbije Ivica Dačić, koji je, osim izvođenja “Miljacke”, goste počastio i pesmom “Ne može nam niko ništa”. Kako saznajemo, u jednom trenutku je slavlje prekinuto i svi gosti su morali da se ućute, kada je Dačiću zazvonio telefon i video da ga zove Vučić. Slavlje je, ipak, nastavljeno nekoliko minuta kasnije kada se ispostavilo da ga je greškom pozvao i da je hteo da se čuje sa kumom.

Marko Dražić

 1. celtic kaže:

  Vučićev poziv pobijedio!!!!

  1. Bojan kaže:

   Zamal’ da im upropasti slavlje.

  2. scoby kaže:

   Sa kumom Cvijanom?

 2. Ja sam kaže:

  Neka krene da uci reci pesme
  ,,Rastajemo se mi…”

 3. nisam bezobrazan kaže:

  Sa kumom Seseljom , da ga ubedi da ne trazi garancije vlade Srbije, da ga puste u Srbiju radi lecenja. Ni Milosevic nije um… to jest i Milosevic se vratio u Srbiju…

 4. Konj kaže:

  Ovaj Nikolic ljubomoran na sve redom ..

  Mozda ce krenuti i strajk gladju samo da dobije nobela …

 5. Pera Detlić kaže:

  Srbija otišla u pizdu materinu, Dačić otpevao ”Miljacku”

 6. himalajac kaže:

  SPS ima novu parolu:” svaka nedelja bez izbora, godina manje bez zatvora”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.