njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. apr. 2011

Srbi imaju duži penis od Hrvata

Dve banane

BEOGRAD/ZAGREB, 1. april 2011. (Njuz) – Stanovnici Srbije imaju za pet santimetara duži penis od Hrvata, rezultat je do sada najobimnijeg naučnog istraživanja, u kojem je učestvovalo preko 200.000 ljudi.

Istraživanje je sprovedeno putem Interneta, na sajtu čijijeduži.com, gde je tokom prethodna tri meseca svaki posetilac mogao anonimno da ukuca dužinu svog penisa i klikne na jednu od dve ponuđene nacionalnosti: Hrvat ili Srbin.

– Rezultati ovog Internet istraživanja pokazali su da je prosečna dužina hrvatskog penisa 36.2 cm, dok kod Srba ona iznosi čak 41.1 cm – rekao je vođa istraživanja dr Goran Miletić – S obzirom na to nikada istraživanje dužine polnog organa nije vršeno na tako velikom uzorku, ovo su najprecizniji i najtačniji mogući podaci koje možete naći, koji nedvosmisleno pokazuju da su Srbi znatno obdareniji od Hrvata.

Osim toga, istraživanje je pokazalo da su Srbi u prednosti što se tiče seksualne ciljne rupe. Dok se Hrvati fokusiraju na nane i materi, u narodu poznatije kao milfice, Srbi su na sajtu cijijeduzi.com izrazili interesovanje za majke, sestre, devojke i ćerke, užu i širu familiju, ili kako to oni kažu ‘sve po spisku’.

Takođe, Hrvati se drže oprobanih vidova seksualnih opštenja na (u) mestima koja su prirodno predviđena za to, za razliku od Srba, koji ljubav vode sa gotovo svakim delom tela koji može biti objekat psovke.

Dr Miletić je izjavio da se ovim istraživanjem došlo i do zanimljive teorije koja se tiče legende o Srbima kao nebeskom narodu.

– U postavljenoj anketi ‘koga najčešće pominjete u seksualnim psovkama’, osim Hrvata visoko mesto zauzela su nebeska tela, praznici pa i neka božanstva, stoga se nedvosmisleno može zaključiti da se Srbi slobodno mogu nazvati i nebeskim ljubavnicima – ističe dr Miletić.

Pored prosečne dužine, Srbi su trijumfovali i u pojedinačnoj konkurenciji. Primera radi, Srbi zauzeli četiri prve pozicije, a najobdareniji među njima ima penis od čak 53.4 cm, dok njegov hrvatski konkurent zaostaje za čitavih sedam santimetara. Začelje liste ubedljivo su zauzeli Hrvati, čijem taboru pripada i najmanje obdareni muškarac čija muškost iznosi svega 24.6 cm.

Istraživanje je takođe pokazalo da prosečan Srbin ima seks 9.2 puta za veče, dok Hrvati to čine 8.4 puta.

Istok Pavlović

Sonja Martić

Marko Dražić

 1. Uroš kaže:

  Kurčenje se konačno isplatilo!

 2. ZK kaže:

  ovo naucno istrazivanje je samo pokazzalo kako srbi lazu vise od hrvata.
  kad bi se zene anketirale da govore o “duzinama” svojih izabranika mozda rezultat ne bi bio tako “trijumfalan”

  1. terralorde kaže:

   Koji si ti idiot.

  2. Golub kaže:

   ZK….. od danas si, zvanično, moj idol…
   …započinjem religiju po Tvom liku!

 3. Jordan kaže:

  Znao sam da smo u necemu superiorniji, ali nisam mogao da se setim u cemu!

 4. Dado kaže:

  Vi niste normalni, što bi rekla Kristina.
  Isplakah se…

 5. Kemal kaže:

  Žao mi je što tek sada saznajem za ovu anketu.
  Imam penis od 82 cm i sigurno bih doprineo boljem rezultatu Srbije.

 6. Xtro2 kaže:

  Sve je ovo istina,A kako navodi nevladina organizacija “Klitoris”, nadublju picu ima anonimna beogradjanka koja se odaziva na nadimak Eli.Merili su sa sondom koju koriste speleolozi i dno nisu uspeli da joj nadju.

 7. Tagore kaže:

  Sri Lanka, Philippines i Japan zauzeli 3 prva mesta:
  http://www.everyoneweb.com/worldpenissize/

  1. Tetka kaže:

   Па ту нема Србије на листи!

   1. vladan kaže:

    ima :) 14.87

    1. Tetka kaže:

     Јој, мора тетка по наочаре… :))

 8. bolevole kaže:

  Validnost ovih rezultata će biti proverena na godišnjem Nakitu-Mijaši samitu, koji se već godinama tradicionalno održava u čast istoimenog, koji je pokretač gorespomenutog istraživanja u Japanu.

 9. Deda Mraz kaže:

  Moja supruga tvrdi da je istraživanje dalo tačne rezultate. Doduše, tvrdnje zasniva samo na osnovu činjenice da je nama veliki. Navodi, da zbog poznatih dešavanja u bivšoj nam državi tokom njene mladosti, nije uspela da proba i Hrvate. Samo mi još oni fale…kaže ona.

  1. spiderpig kaže:

   A ona zna iz iskustva? :D

 10. Tagore kaže:

  Na ‘tagalog’ jeziku to se kaže ‘mahal kita’.
  Da ne dođe do zablude, ‘mahal kita’ se prevodi:
  143 – I Love You
  143 44 – I Love You Very Much

 11. Jessy kaže:

  Zaboraviste da pomenete da nam je i lebac jedan od fetisha :D

 12. kalavir kaže:

  Uh, sve ti ‘ebem!!!

 13. Tagore kaže:

  Nakon znatnog narasta interesa za kompetitivnije IQ opreme i posle čestih padova protokola, http://WWW.NJUZ.NET se odlučio za definitivnu promenu HOSTING servisa na idealni server IBM – OS/2 Warp 4 – released on September 25, 1996.

 14. Tagore kaže:

  Tragedy!
  Od japanskog haosa, preko Kine, Vijetnama, Kambodže, Tajlanda i Laosa žene su počele da vraćaju Burmu i preko Bangladeša da se kače na Mont-Everest u južnom delu Nepala.
  http://www.globalpost.com/dispatches/globalpost-blogs/the-rice-bowl/penis-size-world-map

 15. Ljix kaže:

  Bar nam je sada svima jasno zašto opada natalitet u ovim državama…

 16. Statisticar kaže:

  “200 000 ispitanika”… PA? To kao treba nekoga da impresionira? Nije fora u velicini uzorka, vec u njegovoj reprezentativnosti. A s obzirom na nacin na koji je anketa vrsena (dobrovoljnim glasanjem putem interneta) uzorak definitivno nije bio reprezentativasn jer nije bio slucajan. Tako da se ne mogu doneti nikakvi pouzani zakljuci o populaciji. -.-

  1. Spasilac kaže:

   Ućutkajte tog paranoika! :)

 17. Dusan kaže:

  Kako ste napisali naslov, ispada da srbi imaju druzi penis od coveka hrvatske nacionalnosti a ne od penisa koji oni nose. :)

 18. Marko kaže:

  Ako ova anketa nije istinita, sečem penis na 100 komada, od pola metra svaki.

 19. mario kaže:

  odlicni ste i originalni

 20. Ljix kaže:

  @ZK

  Srbi ne lažu VIŠE nego DUŽE od Hrvata! ;)

 21. Danci kaže:

  Moj hrvat ima mali…

 22. Olja kaže:

  Nije bitan penis, bitno je kolika su ti balls… A to sve zavisi od situacije. Ja imam predlog: ko prvi “oduva” ove sa vlasti, treba da pobedi u ovom takmičenju.

 23. Đuro 3XL kaže:

  Hibridizacijom Srba i Hrvata dolazi do naglašenog heterozis efekta, čime penisi potomaka iz miješanih brakova postižu fascinantne dimenzije – svaki je za polovinu dulji od najduljeg primjerka jednonacionalnih linijskih roditelja.
  To je razlog što se ovčarstvom bave samo čobani – pripadnici jedne nacije, dok oni iz miješanih brakova uglavnom čuvaju konje, mazge…

  Bilo bi zanimljivo provjeriti i “fi”. Tu očekujem rezultate ranga bar dijametra struka prosječne žene s ovih prostora.

 24. Kum Spasoje kaže:

  Bambi-plazma-bambi-plazma-baaaambi

 25. Hrvat kaže:

  Čudno…koliko “kurčenja” viđam svaki dan mislio sam kako mi imamo najveći na svijetu :)
  (Inače…osim članaka uvijek me nasmiju i oni kometari poput kometara ZK i Statističara :))))

 26. Tetka kaže:

  Откачено! :))

 27. Mitrdam kaže:

  Istraživanje nije validno jer nije izvršeno na slučajnom uzorku. Jasno je da su se javljali samo oni sa pristojnom dužinom. Mi koji imamo male (ispod 15 cm) nismo učestvovali u anketi, što zbog stida, što zbog toga da ne kvarimo prosek nacije.

 28. Tetka kaže:

  Мислим да би интернет анкета доказала да и су српски мушкарци најшколованији (50% факултет/виша школа, 20%магистара, 20% доктора наука?!), највиши (ценим бар 187цм), без трунке сала око стомака (90кг), да су најмлађи педесетогодишњаци међу свим педесетогодишњацима на свету и најуспешнији у послу (ако не са фирмом која већ ради, оно бар покрећу своју фирму)… ;)

  1. Jordan kaže:

   Tetka, dacu sebi slobode da te dopunim, skoro ispravim.
   Srbin je najuspesniji u poslu, ako ima solidno placen drzavni posao i ne radi nista.

   1. Tetka kaže:

    Само нас двоје овде? :))
    Мене је инспирисало што је анкета рађена преко нета ;) А слажем се са тобом по питању реалног живота…

 29. Ljix kaže:

  Jordane bre, za koga ti navijaš? Na čijoj si ti strani uučestvovao u ovoj anketi, a? ;)

 30. Tetka kaže:

  Само да вам пренесем још ово што сам нашла:

  “Професија спонзоруша се гаси

  Институт за етнолошка истраживања објавио је најновију научну студију која јасно показује да још једна професија одлази у историју.
  Иако занимање новијег датума, спонзоришиме, је доживело судбину већине старих заната, попут ћурчијског, абаџијског, грнчарског и многих других којих се више ни наши родитељи не сећају. После Другог светског рата развој индустријализације и потрошачког друштва су наметнули нови темпо производње и потребе који нису могли да прате мали произвођачи. Одлазак сеоског становништва у градове је скоро једним потезом у први план ставио најлон чарапе, плисиране сукње и балон мантиле, а у заборав народне ношње и ручно рађене вунене, ланене и кожне одевне предмете.
  А данас је светска економска криза СЕКА учинила то да многи бизнисмени не могу више ни прву, другу, трећу жену и децу из свих бракова и ванбрачних веза да издржавају, а камоли нове, младе, снаге спонзоруша. Не могу више ни својим аудијем да их провозају. О плаћању бразилске депилације, френча, трајне шминке, о силоконима, екстензијама, липосукцијама, фирмираним крпицама да и не говоримо. Како су им то средства за рад, ове девојке више не могу да зарађују за живот.”

  Толико о способним мушкарцима! ;)

  1. Olja kaže:

   Ja sam čula da ima slučajeva da ostavljeni muškarci koji su finansirali silikone svojim sponzorušama, traže da one izvade svoje implante i vrate ih! Mislim, bruka, ostaviti jadne i nezaštićene sponzoruše bez sredstava za rad…

   1. Tetka kaže:

    Гадови! :))

 31. Ljix kaže:

  Devojke, molim vas… ne skrećite sa teme… Evo vam jedan copy-paste koji ima dodirnih tačaka sa temom…

  Potrebno je 7 sekundi da hrana dođe iz usta u želudac.
  Dlaka kose može da podnese težinu od 3 kg.
  Penis jednog muškarca je dugačak otprilike kao 3 puta njegov palac.
  Bedrena kost je jača od cementa.
  Žensko srce kuca brže od muškog.
  Na svakom vašem stopalu ima oko 1000 milijardi bakterija.
  Žene trepću dva puta češće od muškaraca.
  Telo koristi 300 mišića samo da bi se održalo u ravnoteži kad stojite.

  Žene su već pročitale ovu poruku.
  Muškarci još mere palac…
  :D :D

  1. Olja kaže:

   Nisi trebala ovo da napišeš, Ljix! Već sam počela po ulici da zagleđujem muškarce u palčeve…hehehe…

 32. Olja kaže:

  A propo Srba i Hhvata, mislim da je najbolji predlog da se ponovo malo “promešamo”, pa kom opanci, kom obojci… Valjda ćemo postići neki prosek. Neko jede kupus, neko jede meso. Kad se uzme prosek, tu je neka sarma…

 33. Ljix kaže:

  Ma šta ima da im zagledaš u palčeve, računica je prosta: ako je “naš”, mislim srpski penis prosečne dužine 41, 1 cm, a ako je tri palca jednaka toj dužini, onda znači da je njihov, tj naš, srpski palac prosečno dugačak kada 41,1 podelimo sa tri, a to je 13,7, što je približno 14.
  E sad izmeri koliki je palac tvoga muža i stvari će ti biti kristalno jasne… :D

 34. Ljix kaže:

  Pazi majku mu što si ti velikodišna preko tuđe grbače, da ne upotrebim neku dužu i tvrđu reč. Ovo je istorijska pobeda Srba nad Hrvatima i razlika od 5 cm u našu korist uopšte nije mala, da bi smo je tek tako proćerdali mešanjem sa Hrvatima. Ovo je, Olja političko pitanje i pitanje časti i dostojanstva, a ne tek obična anatomija. Mnogo, ali mnogo si naivna! :D

  1. Kum Spasoje kaže:

   Daj onda da ga stavimo na zastavu…

   1. Tetka kaže:

    hahahaha
    Kume Spasoje, šta bi sa zastavom? Jesi nekome uputio predlog? Skupštini, vladi…?

 35. Ljix kaže:

  Bravo Spasoje! To je pravi predlog! :D

 36. Infinity kaže:

  Ajdeeeee da ga meeeriiiimooooooooo

 37. Skeptik kaže:

  Hm… Prosjek Srba 41,1 cm, a Hrvata 36,2 cm, a najveci ikad izmjeren je bio 35,5 cm dug. Dakle, ni jednom Hrvatu ni Srbinu nisu mjerili duzinu. Uvijek se nasmijem kada vidim ovakvu debilsku vijest.

 38. Buja kaže:

  To je zato jer mi Srbi mjerimo dužinu počevši od šupka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *