Navijači nikada neće oprostiti sportistima što su im ovo uradili
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

09. aug. 2016

Srbi ljuti na sportiste jer im nisu skrenuli pažnju sa bednih života

CELA SRBIJA, 9. avgust 2016, (Njuz) – Srpski olimpijci u Riju još uvek nisu uspeli da medaljom građanima Srbije skrenu pažnju sa bednih života koje žive, saznaje Njuz.

Prema poslednjim informacijama, sve je manje vremena da neki od srpskih takmičara ostvari bilo kakav sportski uspeh i time barem na trenutak ublaži realnost života u Srbiji.

– Život je ono što se dešava između sportskih takmičenja na koje uspemo da se plasiramo – kaže jedan od građana nezadovoljnih trudom naših sportista da nam stvore iluziju kako je sve u redu.

– Ako mislite da utehu mogu da potražim u nečemu drugom osim u igrama reprezentacije, varate se. Ja, naime, navijam za Partizan, dodaje ovaj čovek, inače oženjeni otac dvoje maloletne dece.

Stručnjaci se slažu da će neuspesi sportista uticati na to da građani obrate više pažnje na to gde žive, što bi “bilo ravno katastrofi”.

– Jedno je kada živite neispunjenim i bednim životom nedostojnim ljudskog bića, a nešto sasvim drugo kada to i shvatite. Bojim se da Novak Đoković, Ana Ivanović, atletičari, kao i sportisti koji koriste loptu snose veliki deo krivice za to što sada vidimo da živimo ovako kako živimo – kaže naš poznati sportski komentator Predrag Strajnić – Nesportskim rečnikom rečeno, sportisti nam daju crvenu pilulu, a građani ne žele da se probude iz matriksa, u njemu nam je sasvim lepo, zaključuje Strajnić.

Kako se nezvanično saznaje, sportistima koji nisu ispunili svoj osnovni zadatak stvaranja privida da živimo u normalnoj zemlji, građani će prirediti svečani linč ispred skupštinskog balkona.

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  A Majlindu Keljmendi ce da docekaju sa zadnje strane Skupstine, u Kosovskoj ulici.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Kako onda od vlade, formirane u vreme olimpijade očekivati bolje rezultate!?

 3. Realnost kaže:

  Ovo je tolika istina da možda i nije trebala biti objavljena ovde, na kraju će ispasti da je šala! Činjenica je da su Srbi napaćeni i žive u neverici za dosta stvari, a i najmanji uspeh (uglavnom u sportu) veličaju do neba, upravo iz navedenih razloga…

 4. Zoran kaže:

  Sportisti dobili besplatan prevoz na takmicenje, malo ovim visokim prevoz bio tesan, Slicno kao i matematicarima, oni sami placaju prevoz za takmicenje, ali im nije tesan. Ima se, moze se.

 5. voya montoya kaže:

  Gledajte Olimpijadu našim očima,javljaju RTS poslenici iz Rio deJaneira,sledi nastavak,kad se vratimo…

 6. ilija tomow kaže:

  pod hitno vratiti ona dva baksuza nazad ili od medalja ništa!!!!

 7. Aлокин kaže:

  Е бураз, нисмо љути… Заиста!

 8. Alex kaže:

  Fantatičan članak! Bukvalno je to u pitanju :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *