njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

12. dec. 2013

Srbija dobila najtežeg protivnika za prijateljski meč protiv Brazila

Nismo mogli gore da prođemo, smatra predsednik FSS-a Tomislav Karadžić

BEOGRAD, 12. decembar 2013, (Njuz) – Fudbalska reprezentacija Srbije ponovo nije imala sreće prilikom zakazivanja prijateljskog meča sa Brazilom jer je za protivnika dobila jedan od najjačih timova na svetu.

Da stvar bude gora po naše fudbalere, igraće se samo jedna utakmica 4. juna sledeća godine i to na gostujućem terenu.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić kaže da nismo mogli gore da prođemo, ali da se naši fudbaleri neće unapred predati.

– Dobili smo veoma kvalitetnog protivnika za meč protiv Brazila. Naši momci će morati da daju sve od sebe da izvuku povoljan rezultat. Nadao sam će da ćemo imati više sreće prilikom dogovaranja ovog prijateljskog meča, ali šta je tu je – rekao je on.

Na pitanje da li mu je sumnjivo što baš Srbija u meču sa Brazilcima ima najtežeg mogućeg protivnika, Karadžić je odgovorio da to ne želi da komentariše.

– Činjenjica je da mi nemamo jaku poziciju u svetskom fudbalu poput nekih reprezentacija koje će igrati sa daleko slabijim timovima, ali ne želimo da verujemo da danas u fudbalu ima nameštanja – istakao je Karadžić.

Tomislav Karadžić je dodao da do utakmice ima dosta vremena i da treba ići korak po korak.

– Utakmica je tek u junu. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i da izaberemo selektora koga ćemo moći da okrivimo u slučaju neuspeha –objasnio je Karadžić.

Soko Sokolović

 1. losho kaže:

  A ja kad sam tvrdio da će Orlovi igrati dogodine u Brazilu svi su mi se smejali!

 2. Ja sam kaže:

  Strasno. Nema Boga.
  Verovatno ce za njih igrati jedanaest fudbalera, a nasi momci sami!

 3. aleksandar kaže:

  mani fudbal, bitno da momci vide favele, posle ce vise voleti srbiju!

 4. majstorcina kaže:

  Samo da im ne kazu da treba da daju 110%.
  Od racunice ce da pobrljave.

 5. vandan kaže:

  Pa zar moze da bude neki drugi tim ako igraju protiv brazila? Koja glupa vest.

  1. namelessness kaže:

   Može. Još uvek nije odlučeno koji tim Brazila će istrčati na teren. Prema navodima Corriere della Sera, to će najverovatnije biti prvi tim kadetkinja, ali pod uslovom da se na vreme vrate sa istočnopacifičke turneje.

  2. brat kaže:

   TI si brat, kralju!!!!

 6. Tagore kaže:

  ‘Fala ti za Brazil Sokole; ja zborim ”brasileiro”!
  http://www.youtube.com/watch?v=8FzehQhEu1k

  Kada je svetu poznati Gilberto Gil (Žilberto Žil) postao ministar brazilske kulture, on je posetio sve plaže Reke Januara, pa Sao Paolo i pokradenu Amazoniju u požaru.
  – Većeg smrada od države nigde na svetu nema – rekao je Gilberto Gil i odustao od ministarstva, a časnih i poštenih ministra na ovom svetu sve manje ima.

  Brojni srpski futbaleri, turisti i ”gospođe ministarke” se hvale kako uživaju u ”turkish toilet” na čučavcu, o uživanciji prostitucije Kopa Kabane, o gostoprimstvu južnog Vijetnama, o ”južnom toku smrada” Manile, o sreći izmetne kanalizacije Bangkoka, a kobre i viperke navedenih destinacija vrebaju jaja naših junaka. I ne pitajte me zašto Srđan Đokokić nika spava u Bangkoku ili Šangaju!

  Štroka je u navedenim futbalerskim ekipama navukla miševe i pacove, a zmije se njima hrane. U Bangkoku je premijerka zmija i vatre ”Shinavatra” otvorila i specijalnu telefonsku liniju za izujedane futbalere i ”gospođe ministarke”, broj 199.

  Ostajte ovde, sunce tuđeg neće vas karati kako ovi naši…, g'rki su tamo…, itd…

 7. Jan kaže:

  Trebalo bi Karadžić malo da podmiti sudije , ili Brazilce pa da pobedimo .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *